- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.581
Tabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum benDua edin kızlar hiç sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum benDua edin kızlar hiç sanmıyorum
Yaaa ne güzel konuştun :)) İnşallah inşallahTabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum ben
İlaç alıcam galiba Şiddetli ağrım var dayanamıcam ağrılı geçmez normalde ama bu ay üşüttüm belli ki yaaa afAy Allah bitki çayı falan mı icsen acaba
Geçmiş olsun canımİlaç alıcam galiba Şiddetli ağrım var dayanamıcam ağrılı geçmez normalde ama bu ay üşüttüm belli ki yaaa af
Sağ olasın canım benimGeçmiş olsun canım
Canım yine aynı merkez de mi yaptırcaksınMerhaba kızlar bnde 3 yildir bebek hasreti çekiyorum 2 aşılama 2 tup bebek şu korana biterse tekrar tup bebek yaptıracağız. Pkos ve 2 cm kist var bnde inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize
Canım biiznillah en kısa zamanda nasip olur güzeller güzeli evlatlar bu topik hepimize nasipli gelir inşallahhMerhaba kızlar bnde 3 yildir bebek hasreti çekiyorum 2 aşılama 2 tup bebek şu korana biterse tekrar tup bebek yaptıracağız. Pkos ve 2 cm kist var bnde inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize
Amin canım inşallahCanım biiznillah en kısa zamanda nasip olur güzeller güzeli evlatlar bu topik hepimize nasipli gelir inşallahh
Çok fazla da ilaç içme canım iyi değil sıcak suya koy ayaklariniİlaç alıcam galiba ☹☹☹Şiddetli ağrım var dayanamıcam ağrılı geçmez normalde ama bu ay üşüttüm belli ki yaaa af
Tamam canımÇok fazla da ilaç içme canım iyi değil sıcak suya koy ayaklarini
Bitti canım arkadaşlar tekrar devam edelim dedi katılacak misin yineKizlar bittimi esmalar
Evet canim bende varimBitti canım arkadaşlar tekrar devam edelim dedi katılacak misin yine
Günaydın tatlımGünaydın kizlarr
Nabiyorsun canım akşam yoktunGünaydın tatlım
Kız ben akşam sızıyorumNabiyorsun canım akşam yoktun
Bende diyorum hiç uğramıyor buralaraKız ben akşam sızıyorum