Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi şu an öyle bir moda girdim ki hiçbir şey yapasim yok hiç birşey düşünemiyorum sanırım biraz duygusallastim kırmızılar yakındır gelmeye 😕
Ben açıkcası şoka girdim beyim benim şokumu anlamış olmalı halimden ki iftar sonrası bütün mutfağı masayı vs topladı tertemiz etti 🤦🏻‍♀️😬 bilmiyorum üzüldüm yani bu kadar çok ümitlenmemiştim galiba ama Cenab’ı hakkın bildiği var inancım sonsuz 🤲🏻

Ben açıkcası şoka girdim beyim benim şokumu anlamış olmalı halimden ki iftar sonrası bütün mutfağı masayı vs topladı tertemiz etti 🤦🏻‍♀️😬 bilmiyorum üzüldüm yani bu kadar çok ümitlenmemiştim galiba ama Cenab’ı hakkın bildiği var inancım sonsuz 🤲🏻
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aslında eşlerimiz bizden daha çok üzülüyor bizleri öyle görünce ama bizimde elimizde değil üzülmemek 😔

Ben de 1,5 yıl oldu nasibimiz böyle imiş 🤷🏻‍♀️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Anlıyorum canım ve çok Zor biliyorum 😐
Kızlar herkesin imtihanı başka belki bizim ki de budur belki hiç olmaycak belki çifter çifter olacak ama bizim insanımız çocuğu olmayan kadını toplumdan soyutluyor gibi sanki. Hamile kalan benle bağlantısını kesti şaka gibi ya vallahi hepsi içinde çok seviniyorum

X