- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.401
Amin canim insallahAllah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü sevgi dolu evlatlar nasip etsin bizlere bizim de yuvamız evkatlatimizin varlıklariyla şenlendirsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallahAllah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü sevgi dolu evlatlar nasip etsin bizlere bizim de yuvamız evkatlatimizin varlıklariyla şenlendirsin amin
Bat ne zaman canımBir saattir neredeyse goguslerimde bi anda sizi başladı hassaslasti dokunurken bile açıyor rabbim inşallah hayirli haberlerle müjdeler hepimizi
3 mayista gun sayıyorum heyacanlaBat ne zaman canım
Aynen öyle canım benim pes etmek yok inşallah bizde anne olacağızNeyse kızlar ben yarın itibariyle başlıyorum tekrar hayıtıma elimde testlerim var baya yeni ayda takip edeceğim yine yumurtlama, manen de elimizden geleni yapıyoruz CENABI HAKK NE DİLERSE O OLUR O KULUNA EN GÜZELİNİ VERİR
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
@adessa01.
Mucizemm222 .
Life light .
@lettyortiz.
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
@Kubkubra
@Larka. OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Tamam canimKusura bakmayın geç yazdım internetim yok pek giremiyorum larka arkadaşımıza ve Kubkubra arkadaşımıza okudum rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte hayırlı haberlerle yuvanız şenlenir inşallah
Benim bu ayda olmadı gögüslerim ağrımaya başladı maalesef adete az kaldıKızlar sesiniz çıkmıyor nabiyorsunuzz
Belki gebelik belirtisidir canımBenim bu ayda olmadı gögüslerim ağrımaya başladı maalesef adete az kaldı
[/QUOTE]Evet canım baya bildiğin kanamaydı yani normalde önce lekelenirim sonra kanama gelir şimdi direk kanama geldi
Aynen benim de gögüslerim balon gibi oldu sivilcelerim çıktıBenim bu ayda olmadı gögüslerim ağrımaya başladı maalesef adete az kaldı
İnşallah olmazsin canim bebis gelirAynen benim de gögüslerim balon gibi oldu sivilcelerim çıktı
İnşallah birgün bizde o gerçek belirtileri hissederizKızlar benimde göğüslerim 10 güne yakındır acayip acıyordu özellikle uçları acıyordu ve şişmiştiler ümitlenme sebebim buydu zaten çünkü normalde de adet belirtim bunun hafifidir ama adetime çok olduğu için ümitlendim hata ettim ☹ Yarından sonra geçer göğüslerim düzelir büyük ihtimalle Biiznillah sizinki gerçek bebiş belirtisidir
İnşallah canım açılış seninle olurİnşallah birgün bizde o gerçek belirtileri hissederiz
Hiç sanmıyorum canım umudum tükeniyor sankiİnşallah canım açılış seninle olur