Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse kızlar ben yarın itibariyle başlıyorum tekrar hayıtıma 😁 elimde testlerim var baya yeni ayda takip edeceğim yine yumurtlama, manen de elimizden geleni yapıyoruz CENABI HAKK NE DİLERSE O OLUR O KULUNA EN GÜZELİNİ VERİR 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen öyle canım benim pes etmek yok inşallah bizde anne olacağız 🙏😘

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 Ahsen555 .
@adessa01.
Mucizemm222 Mucizemm222 .
Life light Life light .
@lettyortiz.
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
@Kubkubra
@Larka. 🌹OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
R rknydn
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥🙏

Kusura bakmayın geç yazdım internetim yok pek giremiyorum larka arkadaşımıza ve Kubkubra arkadaşımıza okudum rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte hayırlı haberlerle yuvanız şenlenir inşallah 😘 😘

Kızlar benimde göğüslerim 10 güne yakındır acayip acıyordu özellikle uçları acıyordu ve şişmiştiler ümitlenme sebebim buydu zaten çünkü normalde de adet belirtim bunun hafifidir ama adetime çok olduğu için ümitlendim hata ettim ☹️ Yarından sonra geçer göğüslerim düzelir büyük ihtimalle 🤷🏻‍♀️ Biiznillah sizinki gerçek bebiş belirtisidir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸

Kızlar benimde göğüslerim 10 güne yakındır acayip acıyordu özellikle uçları acıyordu ve şişmiştiler ümitlenme sebebim buydu zaten çünkü normalde de adet belirtim bunun hafifidir ama adetime çok olduğu için ümitlendim hata ettim ☹ Yarından sonra geçer göğüslerim düzelir büyük ihtimalle 🤷🏻‍♀️ Biiznillah sizinki gerçek bebiş belirtisidir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸
İnşallah birgün bizde o gerçek belirtileri hissederiz 😔

X