- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.381
Larka arkadaşımız için okudum Cenab’ı Hakk gönlündeki güzelliği nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gündüzleri çok güzel uyurum valla uyudum uyandım bomba gibiyimHayatta öğle uykusu ne bilmem biraz uyusak zamanda geçer
Allah razı olsun canım amin inşallah seninde duaların kabul olsun müjdeli güzel haberler alırsın inşallahLarka arkadaşımız için okudum Cenab’ı Hakk gönlündeki güzelliği nasip etsin
Canım Cenab’ı Hakk en kısa zamanda nasip etsin mübarek bir evlatBenide gruba alirmsnz bende hamile kalmak isteyenlerdenm
Ne güzelBen gündüzleri çok güzel uyurum valla uyudum uyandım bomba gibiyim
Aksu Vital Arı Sütü Arı Poleni Ham Bal 7000mg 220gr. Çocuk 8690088000034 | Trendyol burdan bak canımİnternet almıştın değil mi canım
Tamam canım teşekkür ederim
Ne demek canımTamam canım teşekkür ederim
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü sevgi dolu evlatlar nasip etsin bizlere bizim de yuvamız evkatlatimizin varlıklariyla şenlendirsin aminLarka arkadasimiz icin bende okudum rabbim hepimizin gönlüne gore versin insallah
Baya baya kanamamı canımmKızlar iftara beş dk kala aniden sancıyla beraber kanamam oldu daha 16. Günüm bu kadar erken olduğum zaman kaç yıl önceydi bilmiyorum belli ki düzen değiştiriyor benim yumurtalıklar Cenab’ı hak en güzelini bilir yeni ayda yeni umutlara ❤
Evet canım baya bildiğin kanamaydı yani normalde önce lekelenirim sonra kanama gelir şimdi direk kanama geldi[/QUOTE]Baya baya kanamamı canımm
Canım biiznillah gönlündeki nasip olsun yeni ayda inşallahSelam kızlar bende bi umut beklıyorum bu ay catlatma ignesi oldum ama uc gun önce haslatandım klomen verdı doktor ne tavsıye edersınız ne önerırsınız
Yumurtlama gördün mü kuzum. Bırda bi kaç kişide yumurtlama kanaması olduğunu okumuştum.Kızlar iftara beş dk kala aniden sancıyla beraber kanamam oldu daha 16. Günüm bu kadar erken olduğum zaman kaç yıl önceydi bilmiyorum belli ki düzen değiştiriyor benim yumurtalıklar Cenab’ı hak en güzelini bilir yeni ayda yeni umutlara ❤
2 gün Yumurtlama peşine çatlama gördüm canım bunların üzerinden 10 gün geçti sayılırYumurtlama gördün mü kuzum. Bırda bi kaç kişide yumurtlama kanaması olduğunu okumuştum.
Anladım canım. Bir daha ki aya inşallah Pes etmek yok2 gün Yumurtlama peşine çatlama gördüm canım bunların üzerinden 10 gün geçti sayılır
Biiznillah canım en mübarek zamanda nasip olsun inşallahAnladım canım. Bir daha ki aya inşallah Pes etmek yok