- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.361
İnternet almıştın değil mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet almıştın değil mi canım
Yok canım aktardan aldım benİnternet almıştın değil mi canım
Anladım canım teşekkür ederimYok canım aktardan aldım ben
Yok kuzum ya sabah erken kalkmaya alışkınım 6:30 da açılıyo gözlerimSıcaktan mi bizim ev yanıyor cayır cayır iyice yaz geldi artık
Oo baya erkencisin senYok kuzum ya sabah erken kalkmaya alışkınım 6:30 da açılıyo gözlerim
Hayatta öğle uykusu ne bilmem biraz uyusak zamanda geçerAy aynı şeyi yaşıyorum şuan canım
Ne demek canım benim ama netten de bakabilirsin gerçekten faydalı şifa olur inşallahAnladım canım teşekkür ederim
Normal zamanda güzel oluyor bütün gün benim oluyor ama şimdi çok zor oluyorOo baya erkencisin sen
Bende tam tersi kafami koyduğum yerde uyurumHayatta öğle uykusu ne bilmem biraz uyusak zamanda geçer
Kaçta uyuyorsun belki geç uyursan biraz daha uyursun sabahlariNormal zamanda güzel oluyor bütün gün benim oluyor ama şimdi çok zor oluyor
Akşam 12 de uyuyorum 3:30 da kalkıyorum4:30 da yatıp 6:30 da kalkıyorum.Kaçta uyuyorsun belki geç uyursan biraz daha uyursun sabahlari
İnşAllah gerek kalmaz canım bu ay olmazsa alırım bir daha ki ayNe demek canım benim ama netten de bakabilirsin gerçekten faydalı şifa olur inşallah❤
Bence senin yaptığın sağlıklı canım gündüz uykusu iyi birsey değilAkşam 12 de uyuyorum 3:30 da kalkıyorum4:30 da yatıp 6:30 da kalkıyorum.
Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur seninde benimde bo topikdeki arkadaşlarımız da sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun amin
Normalde sıkıntı olmuyo canım şimdi biraz zorluyor.Bence senin yaptığın sağlıklı canım gündüz uykusu iyi birsey değil
Evet canım doğrudurNormalde sıkıntı olmuyo canım şimdi biraz zorluyor.
Benide gruba alirmsnz bende hamile kalmak isteyenlerdenmBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu