- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.241
Evet çıkar biiznillah gönlündeki hayırlısı ile nasip olsunPazartesi yaptırcam inşallah 14. Gün oluyor ozaman bişe varsa çıkar sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çıkar biiznillah gönlündeki hayırlısı ile nasip olsunPazartesi yaptırcam inşallah 14. Gün oluyor ozaman bişe varsa çıkar sanırım
Aminn inşallahEvet çıkar biiznillah gönlündeki hayırlısı ile nasip olsun
Anlaşıldı canım senin tempo yoğun akşamdan da uyku bastırıyor haliyle ALLAH hepimize kolaylıklar versin kuzumAh canım benim uykum çok bölünüyor mesela sahur yapıp uyuycagim saat 3 gibi 7 buçukta eşime kahvaltı hazirliycagim sonra uyursan uyurum sonra yine eşim öğlen yemeğine geliyor 12 de ona yemek hazırlamak için 11 de uyanamam lazım sersem oluyorum
Amin canım Allah herkese yardım etsinAnlaşıldı canım senin tempo yoğun akşamdan da uyku bastırıyor haliyle ALLAH hepimize kolaylıklar versin kuzum
Aramıza hoşgeldin canım inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursunKizlar iyi geceler bende 1 senelik evliym bizde istiyorz ins
Aramıza hoş geldin Tabi ki de ederiz canım çok basit her gün bir kişiye okuyoruzHanımlar okuduğunuz dualarda bende size eslik etmek isterim nasil yapacağız.
Bu arada heveslenmek istemiyorum ama belinde cok ağrı oluyor ve sag kasigima sancı giriyor rabbim insallah nasip eder..
Günaydın canım sende erkencisinBu arada günaydın kızlar
Eşime kahvaltı hazırlamak için mecbur o saatte kalkıyorum normalde kalkmamGünaydın canım sende erkencisin
Amin canım benim tez vakitte güzel haberleri duyurup mutluluklarımizi paylasalimKizlar Allah hepinizden razi olsun insallah en kisa zamanda hepimizin bir bebegi olsun su mubarek ayda duamiz kabul olursa ne mutlu ♥