- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Yarıyor tabi Allah bebeğimizi de nasip etse çekirdek aileler olacagiz ne güzelAktardan birsuru macun almistim bende hepsini birbirine karistiriyoruz ondan yiyor sabah aksam ama bu ara virusten dolayi cikamayinca kaldi bende ise yaradigini dusunuyorum macunlarin
Benimde kızım olsuuunRabbim geciktiriyorsa daha güzelini vericek demektir senin dünyalar tatlısı bi kızın olcak benim hislerim kuvvetlidir sabret allah büyük canım benim
Benimde kızım olsuuun
Öyle dualarimizla gelicek bizim bebislerİnşaallah canım yaaaa olur olur sadece hepimiz için sabır
Benim adetlerimde duzensiz 6 ay olmadigini bilirim yani tabi rabbim ol diyince hersey bahane insallah hepimize tez vakitte nasip olurİleri derece pko olup iki tane çocuğu var komşumuzun
Aynen öyle canım Allah dualarımızı kabul etsin tez vakitteBenim adetlerimde duzensiz 6 ay olmadigini bilirim yani tabi rabbim ol diyince hersey bahane insallah hepimize tez vakitte nasip olur
Valla eşimde bende kiz cocugu istiyoruz icine doğdu seninde allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah tez vakitteRabbim geciktiriyorsa daha güzelini vericek demektir senin dünyalar tatlısı bi kızın olcak benim hislerim kuvvetlidir sabret allah büyük canım benim
Insallah rabbim gönlüne gore versinBenimde kızım olsuuun
Benim var ama yarin atsam olur mu defterimde yaziliOnerebileceginiz hacet duası var mı
Olur tabi canım burda ufak bir dua zinciri oluşturup birbirimize okuruz katılır mısınızBenim var ama yarin atsam olur mu defterimde yazili
Ben katilirimOlur tabi canım burda ufak bir dua zinciri oluşturup birbirimize okuruz katılır mısınız
O zaman yarin duayı belirler sırayla birbirimize okuruz belki Allah birbirimizin dualarını kabul eder bu topik herkese şans getirirBen katilirim
Amin İnsallahh insanin tanismadan gönül bagi kurdugu arkadaslarinin olmasi nekadar guzel bisey umarim mutlu haberlerimizide paylasiriz gonuldaşlarO zaman yarin duayı belirler sırayla birbirimize okuruz belki Allah birbirimizin dualarını kabul eder bu topik herkese şans getirir
Amin canım benim hayırlı gecelerAmin İnsallahh insanin tanismadan gönül bagi kurdugu insanlarin olmasi nekadar guzel bisey umarim mutlu haberlerimizide paylasiriziyi geceler herkese
Onerebileceginiz hacet duası var mı
AminnnnnnnnnnValla eşimde bende kiz cocugu istiyoruz icine doğdu seninde allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah tez vakitte
Ben 313 diye görmüştüm canım yarın arkadaş ta dua paylasicak olmadı 1000 tane Kevser süresini aramızda paylariz hergun okuyurz bir kisiye1000 defa kefser süresi çok iyiymiş