- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Çok dua edeceğim size kimseyi tanımıyorum , çok temiz kalpli iyi biri olduğum da söylenemez ama belki dilek kapım acıktır belki bir şekilde Allah’ın rızasını kazanmissimdir da Kabul olur insallahBende varım 5 sene olacak umudumu hiç yitirmedim aşılama ve bi kaç kez klomen kullandım tutmadı malesef bu ay daha çok vitamin almaya başladım omega önümüzdeki ay içinde ovulasyon testi düşünüyorum çapa da tedavi için evrak topluyordum ama malum durumdan dolayı beklemedeyiz Allahım isteyen herkese nasıp etsin bana da dua edin olur mu
Bende duydum onu hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtimHosbuldum canim benim Ben kontrole gitmedim hic canim hayit kullandigim sure içinde instagramdan. Clife diye bi macun var inu kullandim gecen ay bugun adet oldum onun icinde hayit tohumu da vardi
Ben yumurtlama hissetmemistim kullandigimda ama clife da cok iyi anladim yumurtlamayiBende o şekilde içiyorum ama kahvaltıdan sonra bi bardak içiyorum bende adet düzensizliği var doktor polikistik yok dedi ana fshım 11.22 çıktı . Bir daha hormon testi yapacaktım ki malum corona çıktı erteledim bende. Sanki iki gündür kaşığımda ara ara agri oluyor yumurtlama filan mi yaptı diye düşündüm hayıt gerçi bu kadar kısa sürede etkisini göstermez bence
Valla canim ilk ay agrili sancili adet gordum sonra duzene girermis yarin tekrar baslicam insallahBende duydum onu hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtim
Hoş geldin canım tabiki ederim zaten dualarında isteyen herkes var en iyi biz anlarız birbirimizi Allah isteyen herkese yaşatsın o duygularıBende varım 5 sene olacak umudumu hiç yitirmedim aşılama ve bi kaç kez klomen kullandım tutmadı malesef bu ay daha çok vitamin almaya başladım omega önümüzdeki ay içinde ovulasyon testi düşünüyorum çapa da tedavi için evrak topluyordum ama malum durumdan dolayı beklemedeyiz Allahım isteyen herkese nasıp etsin bana da dua edin olur mu
Hadi inşallah bakalım umut olursun bizeValla canim ilk ay agrili sancili adet gordum sonra duzene girermis yarin tekrar baslicam insallah
Insallah canimHadi inşallah bakalım umut olursun bize
Demeyin öyle kalpler Rabbimin elinde elbet bizi duyuyor biz isteyelim inşallah ulaşırız miniklere Allah razı olsunÇok dua edeceğim size kimseyi tanımıyorum , çok temiz kalpli iyi biri olduğum da söylenemez ama belki dilek kapım acıktır belki bir şekilde Allah’ın rızasını kazanmissimdir da Kabul olur insallah
Merhaba ben de varım. Kaç aydır uğraşıyoruz nasip olmadı
Çok teşekkür ederim ben buraya gelince mutlu oluyorum çünkü burda beni anlayan aynı duyguları yaşayan güzel yürekli insanlar var inşallah bizlerin ve isteyen herkesin melekleri bi an önce gelirHoş geldin canım tabiki ederim zaten dualarında isteyen herkes var en iyi biz anlarız birbirimizi Allah isteyen herkese yaşatsın o duyguları
Selâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
Aynen öyle canım burdan birbirimize ettiğimiz dualar bile umutlandiriyor beniÇok teşekkür ederim ben buraya gelince mutlu oluyorum çünkü burda beni anlayan aynı duyguları yaşayan güzel yürekli insanlar var inşallah bizlerin ve isteyen herkesin melekleri bi an önce gelir
Iste canim ona engel olamiyor insanAllah büyük inşallah en kısa zamanda gebe haberini paylaşırsın burda stres yapmayalım kızlar gerisi gelir bence
Ah o stres peşimizi bir biraksa zatenAllah büyük inşallah en kısa zamanda gebe haberini paylaşırsın burda stres yapmayalım kızlar gerisi gelir bence
Bende öyleydim ama kadınlar klubü bana iyi geldi stres yapmıyorum artık relax takılıyorumIste canim ona engel olamiyor insan
Ahhh keske bende oyle olsam 2senedir burdayim engel olamıyorumBende öyleydim ama kadınlar klubü bana iyi geldi stres yapmıyorum artık relax takılıyorum
Umut oluyor burası insanaBende öyleydim ama kadınlar klubü bana iyi geldi stres yapmıyorum artık relax takılıyorum
Ah o stres peşimizi bir biraksa zaten
Çokça amin dua edin bana da adetim bir gün gecikti inşallah umut oluruz birbirimizeBirbirimize destek olcaz atlatıcaz hepimiz tek tek gebe olduğumuzu sölicez kızlar yılmak yok