- Konu Sahibi Mucizemm222
Ben 313 diye görmüştüm canım yarın arkadaş ta dua paylasicak olmadı 1000 tane Kevser süresini aramızda paylariz hergun okuyurz bir kisiye
Aynen olur valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 313 diye görmüştüm canım yarın arkadaş ta dua paylasicak olmadı 1000 tane Kevser süresini aramızda paylariz hergun okuyurz bir kisiye
Hayırlı geceler canımYarın görüşürüz kızlar allaha emanet olun
Doktora gittim hormon testi yaptırdı bi sıkıntı yok dedi yumurtalıklarda da bir sıkıntı yokmuş. Kür denemedim hiçHoş geldin canım doktora gittin mi yada kür denedin mi hiç
Amin canım benim sağol sen hamile misinkonu çok güzel birlkte paylaşım yapıp birbirinize destek olmak..,artık akşamları benim dualarımda olacaksınz ❤Bnde size destek olucam ☺❤ İnşAllah Allah size birr ann önce nasip eder hepinize,Hayırlı eşden hayırlı çocuklarınız olsnn kızçeler
Çörekotu bal tarçın kürünü denesen belki şansın artar canımDoktora gittim hormon testi yaptırdı bi sıkıntı yok dedi yumurtalıklarda da bir sıkıntı yokmuş. Kür denemedim hiç
Nasıl kullanacağım duymadım hiç o kürüÇörekotu bal tarçın kürünü denesen belki şansın artar canım
Doktora gittim hormon testi yaptırdı bi sıkıntı yok dedi yumurtalıklarda da bir sıkıntı yokmuş. Kür denemedim hiç
İnne rabbeke hüve'l hallăkul-alim 1267 kere muhakkak ki rabbin herturlu yaratma seklinu bilirOnerebileceginiz hacet duası var mı
Sağol canım benim bu gece okuycam Allah nasip ederse diğer arkadaşımız da 1000 kevser suresini söylemişti dua zinciri için hangilerinden basliyalimdaha da dualar var isteyen olursa onlarida atarim kizlar
Tabiki neden olmasın canımseve seveKocasininprensesi93 canım burda birbirimize destek oluyoruz ve küçük çaplı bir dua zinciri olusrturcagiz bize katılmak ister misin
Hoş geldin o zaman aramıza denedigin kürler falan oldu mu onları da paylaş bizle birbirimize vesile oluruz belkiTabiki neden olmasın canım♥♥seve seve
Hiç farketmez amaç dua etmek birbirimize destek olmak hangi dua derseniz benim kabulumSağol canım benim bu gece okuycam Allah nasip ederse diğer arkadaşımız da 1000 kevser suresini söylemişti dua zinciri için hangilerinden basliyalim