-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Normal saat 1 oluyorAdam uyukluyor yasu serpeyim şuna da uyansjn2
Haklısın canımmNormal saat 1 oluyor
Vallahi onlar insanı daha çok stres yapıyorlar diyor bana beline bardak cektirelim benim kıza çektirdik oldu bebeği virüs girdi araya da kaldiEvet bende en çok ona üzülüyorum yetersiz hissediyorum kendimi. Kayınvalidemgil desen ayrı dert
Ben onu da yaptırdım boş iş ama işte kaynanamın çenesi dursun diye yaptırdımVallahi onlar insanı daha çok stres yapıyorlar diyor bana beline bardak cektirelim benim kıza çektirdik oldu bebeği virüs girdi araya da kaldi
Nasıl birşey peki ben hiç görmedim bardak çektirmeyi falanBen onu da yaptırdım boş iş ama işte kaynanamın çenesi dursun diye yaptırdım
Zekariye peygamberimizin duasını okuyunBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 Okudu
Ahsen555
adessa01 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 Okudu
Life light okudu
Humeyrosssssss .
lettyortiz
Ala ala
D Dogakuzeyim
Magnifiaque . Okudu
K Kubkubra okudu
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Duymuştum ben o duayı sanki sağol canım onu da okuruz yer gök duaZekariye peygamberimizin duasını okuyun
Nasıl anlatsam ki böyle bardakları içine ateş yakıyor sırtına bardakları koyuyor belli bir süre kalıyor alıyor sonraNasıl birşey peki ben hiç görmedim bardak çektirmeyi falan
Ben ezberledim rica ederim canımDuymuştum ben o duayı sanki sağol canım onu da okuruz yer gök dua❤
Canım acıyor mu peki burdan arastirdim onu da gerçekten işe yarayani da var mis 3 gün arka arkaya yapılıyormuş sanirimNasıl anlatsam ki böyle bardakları içine ateş yakıyor sırtına bardakları koyuyor belli bir süre kalıyor alıyor sonra
Allah hepimizin dualarını kabul etsin sana da tez vakitte sağlıklı sihatli bebek nasip etsin canımBen ezberledim rica ederim canım
Üşütme olursa da olmazmış kaplıca denediniz mi hiç maydanoz buğusu saman buğusu var hepsi vesile benceNasıl anlatsam ki böyle bardakları içine ateş yakıyor sırtına bardakları koyuyor belli bir süre kalıyor alıyor sonra
Hacamat yaptiran var duydunuz muCanım acıyor mu peki burdan arastirdim onu da gerçekten işe yarayani da var mis 3 gün arka arkaya yapılıyormuş sanirim
Yok canım öyle acıyan bişey değilCanım acıyor mu peki burdan arastirdim onu da gerçekten işe yarayani da var mis 3 gün arka arkaya yapılıyormuş sanirim
Bu ayda tutmadiysa ben yqpicam maydonoz buharını hem içim temizlenmiş olurÜşütme olursa da olmazmış kaplıca denediniz mi hiç maydanoz buğusu saman buğusu var hepsi vesile bence
Ben yaptıracaktım maddi durumdan dolayı yaptıramadımHacamat yaptiran var duydunuz mu
Amin inşallah canımAllah hepimizin dualarını kabul etsin sana da tez vakitte sağlıklı sihatli bebek nasip etsin canım
Migren için yaptırmıştı bekarkenBen yaptıracaktım maddi durumdan dolayı yaptıramadım
Ufak bir kesik aciyorlarmis sanırım pis kan akması için onda daHacamat yaptiran var duydunuz mu