- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
Ama her ay o agriyi çekmek iskence tövbe tövbeKesinn sor canımm ne diyor bakalım beni de bilgilendir ben sordum normal olur öyle demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama her ay o agriyi çekmek iskence tövbe tövbeKesinn sor canımm ne diyor bakalım beni de bilgilendir ben sordum normal olur öyle demişti
Gerçekten öyle canımAma her ay o agriyi çekmek iskence tövbe tövbe
Gelse de şu bebisler 9 ay rahat etsekGerçekten öyle canım
Onuda yemiyorBol bol yoğurt yediriyorum içi temizlensin diye
Ahh keşke canım ahh olur inşallah sen hiç doktora gitmedin mi ki daha klomen falan kullanmadın mıGelse de şu bebisler 9 ay rahat etsek
Üşütüyor olabilirsin ayaklarını sıcak tutKızlar biraz alakasız olacak ama çok merak ettiğim birseyi size sormak istiyorum belki bir bilginiz vardir benim adet sancilarim çok şiddetli oluyor mesela uykumdan uyandıracak şekilde neden bu kadar şiddetli oluyor acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum artık
O zaman sadece adette değil doğana kadar ağrı olurmuşGelse de şu bebisler 9 ay rahat etsek
Gitmez olur muyum canım bütün tahlillerim yapıldı rahim filmi cekild 3 kere klomen kullandım 3 yumurtam oluşmasına rağmen yine de tutmadıAhh keşke canım ahh ❤ olur inşallah sen hiç doktora gitmedin mi ki daha klomen falan kullanmadın mı
Aa yemesi lazım ayran icirmeyi falan dene belki onu icerOnuda yemiyor
Anlıyorm canım demek ki zamanımız varGitmez olur muyum canım bütün tahlillerim yapıldı rahim filmi cekild 3 kere klomen kullandım 3 yumurtam oluşmasına rağmen yine de tutmadı
Yumurtlama oluyor o zamanAkıntım çoğaldı kızlar böyle uzayan bir akıntı yumurta mı çatlayacak sizce
Evet canım degerlendir sakın boş geçirme hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah dualarımız kabul olurAkıntım çoğaldı kızlar böyle uzayan bir akıntı yumurta mı çatlayacak sizce
Gitmez olur muyum canım bütün tahlillerim yapıldı rahim filmi cekild 3 kere klomen kullandım 3 yumurtam oluşmasına rağmen yine de tutmadı
Canım elimde test falan da yok o yüzden tam anlamıyorum da mesela akıntı bugun başladı diyelim bugun mu çatlıyor nasıl oluyorYumurtlama oluyor o zaman
Allah tez vakitte evlerimizi senlendirsin inşallah kendimi bir kenara atıyorum eşim için çok üzülüyorum bütün arkadaşları soruyor çocuk daha yok mu diyeAnlıyorm canım demek ki zamanımız var
Değişiyor insandan insana 1 dolu 1 bos 1 dolu yapCanım elimde test falan da yok o yüzden tam anlamıyorum da mesela akıntı bugun başladı diyelim bugun mu çatlıyor nasıl oluyor
Adam uyukluyor ya su serpeyim şuna da uyansjn2Evet canım degerlendir sakın boş geçirme hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah dualarımız kabul olur
Evet bende en çok ona üzülüyorum yetersiz hissediyorum kendimi. Kayınvalidemgil desen ayrı dertAllah tez vakitte evlerimizi senlendirsin inşallah kendimi bir kenara atıyorum eşim için çok üzülüyorum bütün arkadaşları soruyor çocuk daha yok mu diye
Teşekkür ederim canım öyle yapayımDeğişiyor insandan insana 1 dolu 1 bos 1 dolu yap