- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Deme oylee Allah büyük elbet bizde o duyguyu tadacagiz en son çare tüp bebek ne yapalım elimizden geleni ardımızda koymayacagizElbette ilaçlar güçlü ilaçlar kızlar ben ilaca bişey demiyorum sadece tecrübemi paylaştım. İnşallah sizde işe yarar canlar hemen bebiş olur siz bana bakmayın ben umutsuz vakayim
Bu prowomeninn erkek için olanıda var canım kendine prowomen söyle eşine erkeğe olanını1.5 yıldır araştıra arastira bir hal oldum bir bana olsa esimede ikimizde de sorun var bizim
Hayırlısı olsun canım napalm olur inşallahDeme oylee Allah büyük elbet bizde o duyguyu tadacagiz en son çare tüp bebek ne yapalım elimizden geleni ardımızda koymayacagiz❤
Bakayım birBu prowomeninn erkek için olanıda var canım kendine prowomen söyle eşine erkeğe olanını
Olacak elbet inan senHayırlısı olsun canım napalm olur inşallah
Bak tabiNasıl bir vitaminmiş bu hemen bende bakıyımm
İnşAllah canımOlacak elbet inan sen
Keçi boynuzu ile macun yaptım onu yedi birde mesir macunu kullandı belki düzeldi ama dr a gidemiyoruz malum virüsAktardan keçiboynuzu ve ginseng ekstresi al canım bizde de biraz hız problemi vardı eşim pek düzenli kullanmasına rağmen bütün sorun ortadan kalktı doktor bile sordu birşey kullandın mi diye söyleyince not aldı
Duzelmistir canım gerçekten işe yarıyor sen bile iç bir kaşık yumurtanin kalitesini arttirmasina da yardımcı oluyormuşKeçi boynuzu ile macun yaptım onu yedi birde mesir macunu kullandı belki düzeldi ama dr a gidemiyoruz malum virüs
Bende yedim arada sigara içiyor birde benimkiDuzelmistir canım gerçekten işe yarıyor sen bile iç bir kaşık yumurtanin kalitesini arttirmasina da yardımcı oluyormuş
O bizde de var hem de günde bir paket azalt diyorum onu da yapamıyorBende yedim arada sigara içiyor birde benimki
Valla sebebini bilmiyorum ama benim de aynen ağrım çok oluyor ağlıyorum resmennKızlar biraz alakasız olacak ama çok merak ettiğim birseyi size sormak istiyorum belki bir bilginiz vardir benim adet sancilarim çok şiddetli oluyor mesela uykumdan uyandıracak şekilde neden bu kadar şiddetli oluyor acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum artık
Benimki de 1.5 2 günde 1 paket sürekli tartışıyoruz ondanO bizde de var hem de günde bir paket azalt diyorum onu da yapamıyor
Dedim araştırayım kimi site diyor rahim gebeliğe hazırlık için güzel kan toplamış kimi site diyor kist vücuttan atıldığı için anlamadım gitti doktora gidersem ilk iş bunu sormak olacakValla sebebini bilmiyorum ama benim de aynen ağrım çok oluyor ağlıyorum resmenn
Kesinn sor canımm ne diyor bakalım beni de bilgilendirDedim araştırayım kimi site diyor rahim gebeliğe hazırlık için güzel kan toplamış kimi site diyor kist vücuttan atıldığı için anlamadım gitti doktora gidersem ilk iş bunu sormak olacak
Bol bol yoğurt yediriyorum içi temizlensin diyeBenimki de 1.5 2 günde 1 paket sürekli tartışıyoruz ondan