Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbette ilaçlar güçlü ilaçlar kızlar ben ilaca bişey demiyorum sadece tecrübemi paylaştım. İnşallah sizde işe yarar canlar hemen bebiş olur siz bana bakmayın ben umutsuz vakayim
Deme oylee Allah büyük elbet bizde o duyguyu tadacagiz en son çare tüp bebek ne yapalım elimizden geleni ardımızda koymayacagiz

Aktardan keçiboynuzu ve ginseng ekstresi al canım bizde de biraz hız problemi vardı eşim pek düzenli kullanmasına rağmen bütün sorun ortadan kalktı doktor bile sordu birşey kullandın mi diye söyleyince not aldı

Keçi boynuzu ile macun yaptım onu yedi birde mesir macunu kullandı belki düzeldi ama dr a gidemiyoruz malum virüs

Keçi boynuzu ile macun yaptım onu yedi birde mesir macunu kullandı belki düzeldi ama dr a gidemiyoruz malum virüs
Duzelmistir canım gerçekten işe yarıyor sen bile iç bir kaşık yumurtanin kalitesini arttirmasina da yardımcı oluyormuş

Kızlar biraz alakasız olacak ama çok merak ettiğim birseyi size sormak istiyorum belki bir bilginiz vardir benim adet sancilarim çok şiddetli oluyor mesela uykumdan uyandıracak şekilde neden bu kadar şiddetli oluyor acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum artık

Valla sebebini bilmiyorum ama benim de aynen ağrım çok oluyor ağlıyorum resmenn

Valla sebebini bilmiyorum ama benim de aynen ağrım çok oluyor ağlıyorum resmenn
Dedim araştırayım kimi site diyor rahim gebeliğe hazırlık için güzel kan toplamış kimi site diyor kist vücuttan atıldığı için anlamadım gitti doktora gidersem ilk iş bunu sormak olacak

Dedim araştırayım kimi site diyor rahim gebeliğe hazırlık için güzel kan toplamış kimi site diyor kist vücuttan atıldığı için anlamadım gitti doktora gidersem ilk iş bunu sormak olacak
Kesinn sor canımm ne diyor bakalım beni de bilgilendir ben sordum normal olur öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…