- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Of bende de var o migren hatta şu an da başladı gibiMigren için yaptırmıştı bekarken
Evet kesici birsey var onunla çizik atiyorlar sonra bardakla pis kanı aliyorlarUfak bir kesik aciyorlarmis sanırım pis kan akması için onda da
Magnezyum kullandinmi düzensiz uyuyuncada olur bendeki adet migreni 3 gün sürerOf bende de var o migren hatta şu an da başladı gibi
Gerçekten yararlı bir şeymiş hacamat peygamber efendimiz bile yapıyormusEvet kesici birsey var onunla çizik atiyorlar sonra bardakla pis kanı aliyorlar
Yok canım benim bahara girerken alerjim tutar o da tetikliyor şu an migrenimiMagnezyum kullandinmi düzensiz uyuyuncada olur bendeki adet migreni 3 gün sürer
Evet öyle 3 defa yaptirmak gerekiyor ben 1 defa yaptırdımGerçekten yararlı bir şeymiş hacamat peygamber efendimiz bile yapıyormus
AnladimYok canım benim bahara girerken alerjim tutar o da tetikliyor şu an migrenimi
Aaa bilmiyordum 3 kere yapılması gerektiğiniEvet öyle 3 defa yaptirmak gerekiyor ben 1 defa yaptırdım
Saçımı kazıdılar ondan yaptırmadım yapilan yereAaa bilmiyordum 3 kere yapılması gerektiğini
Acımadı mi yapılan yerSaçımı kazıdılar ondan yaptırmadım yapilan yere
Adetin geçti mi canımKızlar yarın test yapıcam zaman geçmiyor çok heyecanlıyım
Yok üç gün var ama dün yaptım erken gwbelik testi ailik çıktı yarın tekrarlıcammAdetin geçti mi canım
Ay hadi hayırlısı canım ilk hamilemiz sen olursunKızlar yarın test yapıcam zaman geçmiyor çok heyecanlıyım
Vardır o zman canım inşallahYok üç gün var ama dün yaptım erken gwbelik testi ailik çıktı yarın tekrarlıcamm
Ay inşallah daha belirgin çıkar bizimle de paylaş sonucu belirtin var mı peki benimde 4 gün gecikti ama bir belirti yaşamıyorumYok üç gün var ama dün yaptım erken gwbelik testi ailik çıktı yarın tekrarlıcamm
İnşallah canımVardır o zman canım inşallah ❤
Hayırlı haberini bekliyoruzİnşallah canım
Ya belirtim yok canım ama adet olcakmısım gibi tam yumurtalıkların üstü agrıyo anlamadım bakalım adet olmazsam çarşamba kan testi yaptırıxam zatenAy inşallah daha belirgin çıkar bizimle de paylaş sonucu belirtin var mı peki benimde 4 gün gecikti ama bir belirti yaşamıyorum
Peki göğüslerin hassaslasti mi canim benim belim bayağı ağrıyor be arada sol kasigima sancı giriyorYa belirtim yok canım ama adet olcakmısım gibi tam yumurtalıkların üstü agrıyo anlamadım bakalım adet olmazsam çarşamba kan testi yaptırıxam zaten