Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bu ay klomen kullandim kendiliginden 22sinde yumurtalarm catladi 2sinde kan baktirdim negatif bat dundu ama hala adet olmadim kanda negatif cikinca kesn yoktur dedim ama hala ihtimal var mi sizce yumurtlamadan sonra 15. Gun bugun kan testini yumjrtlamanin 10. Gunu yaptrmistim
Erken yapmışsın yenide test yaparsan sonuç verir bu kez inşallah hamişsindir 🙏🙏

Doktor adet söktürücü vermişti bir ki gün kullandım eşim kuanma eğer bebegimiz varsa düşer ölür dedi bende kullanmadim haziranın başında gittim doktora adetimin 3. Günü 4 günü falan yumurtalık testi yapiyo ultrasound da bakiyo
Bence kullanma bende kullanma taraftari değilim

Eşinizin sperm testi nasıl peki? Benim eşimin ultrason temiz çıktı, ama spermiogram da sayı düşük çıktı ve hareketsizlik çok maalesef

Eşim çok stresli dün baya bir konuştuk çok üzgün çok dolmuş. Çocuk umrumda değil sen olmadıktan sonra ben çocuğu ne yapıyım dedim ama bugun de düzelmemiş. Dünyanın en kolay şeyini hesaplayarak yapmaya çalışıyoruz sürekli plan program yapıyorum diyor.istersen ultrason çektirme dedim yok aldık randevu dedi. Ama ben onu hiç bu kadar yılgın bitkin görmemiştim. biraz ara verelim kendimizi toplayalım dedim. Ölüm yok ya çocuk olursa olur dedim😳

Kızlar sizce adetim neden bu kadar gecikti ya 😑 toplam 18 gün, bide 20 gün önce yani adet tarihi me yakın lekelenme olmuştu

Eşinizin sperm testi nasıl peki? Benim eşimin ultrason temiz çıktı, ama spermiogram da sayı düşük çıktı ve hareketsizlik çok maalesef
Sayıda da sıkıntı yok ileri hızlı hareket düşük çıktı yavaş hızlı hareket yüksek. Bir ay ilaç ve vitamin kullanıcak tekrar test vericek. Size doktorunuz ne önerdi

X