- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.721
Ne alaka anlamadım hepimiz ortaya konuşuyoruz.Beni katmiyonuz artık kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka anlamadım hepimiz ortaya konuşuyoruz.Beni katmiyonuz artık kızlar
Ama yazıyorum kimse bana bakmiyoNe alaka anlamadım hepimiz ortaya konuşuyoruz.
Erken yapmışsın yenide test yaparsan sonuç verir bu kez inşallah hamişsindirKizlar merhaba bu ay klomen kullandim kendiliginden 22sinde yumurtalarm catladi 2sinde kan baktirdim negatif bat dundu ama hala adet olmadim kanda negatif cikinca kesn yoktur dedim ama hala ihtimal var mi sizce yumurtlamadan sonra 15. Gun bugun kan testini yumjrtlamanin 10. Gunu yaptrmistim
İnsallah insallahErken yapmışsın yenide test yaparsan sonuç verir bu kez inşallah hamişsindir
Aynen herhaldeYumurtalık testi yapacaklar onun için demiştir adetin 3. Günü gel diye doktor
Bence kullanma bende kullanma taraftari değilimDoktor adet söktürücü vermişti bir ki gün kullandım eşim kuanma eğer bebegimiz varsa düşer ölür dedi bende kullanmadim haziranın başında gittim doktora adetimin 3. Günü 4 günü falan yumurtalık testi yapiyo ultrasound da bakiyo
Eşim çok stresli dün baya bir konuştuk çok üzgün çok dolmuş. Çocuk umrumda değil sen olmadıktan sonra ben çocuğu ne yapıyım dedim ama bugun de düzelmemiş. Dünyanın en kolay şeyini hesaplayarak yapmaya çalışıyoruz sürekli plan program yapıyorum diyor.istersen ultrason çektirme dedim yok aldık randevu dedi. Ama ben onu hiç bu kadar yılgın bitkin görmemiştim. biraz ara verelim kendimizi toplayalım dedim. Ölüm yok ya çocuk olursa olur dedim
Gözünüz aydın canım inşallah olur en kısa zaman daAhsen555 Larka Humeyrosssssss Mucizemm222 kızlar çok şükür hiç bişey çıkmadı ilaç ve vitamin verdi sadece♥
Sayıda da sıkıntı yok ileri hızlı hareket düşük çıktı yavaş hızlı hareket yüksek. Bir ay ilaç ve vitamin kullanıcak tekrar test vericek. Size doktorunuz ne önerdiEşinizin sperm testi nasıl peki? Benim eşimin ultrason temiz çıktı, ama spermiogram da sayı düşük çıktı ve hareketsizlik çok maalesef
neden kasıtlı bişey olsun ben bir sürü yere yazıyorum etiketlendiklerimi görüyorumAma yazıyorum kimse bana bakmiyo
Ayy sorma ya üstümden yük kalktı. Cumada kendime randevu alıcam. Yumurtama baktırıyım. Bide usg çektirmek isticem kabul ederseGözünüz aydın canım inşallah olur en kısa zaman da
2 ay önce kullandım 1 2 gün sonra biraktimBence kullanma bende kullanma taraftari değilim
Takılıyorum kuzumneden kasıtlı bişey olsun ben bir sürü yere yazıyorum etiketlendiklerimi görüyorum
Şifa olsun canımVitaminler spariş verdim kızlar pcos olanların genel sağlık durumunu dengede tutmak için çok önemli imiş.
Vitamin tek önermişti ama ben başka doktora gözükmesini söyledimSayıda da sıkıntı yok ileri hızlı hareket düşük çıktı yavaş hızlı hareket yüksek. Bir ay ilaç ve vitamin kullanıcak tekrar test vericek. Size doktorunuz ne önerdi
Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında.Vitamin tek önermişti ama ben başka doktora gözükmesini söyledim
Ay sağ ol tatlımŞifa olsun canım
Yok canımİkiz mi bebeklerin