Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor ultrasonla bakınca rahimin kalınlaştığını falan söyledi mi?
Yok kuzum söylemedi geçen hafta perşembe gittim sadece kese yok dedi kan verdim gebelik çıkmadı BetaHCG değerim 0.100 çıktı arkadaşım da böyle olmuş 8 10 gün sonra gebe olduğunu öğrenmiş sordum vatsaptan yazıp doktoruma bı 10 gün içinde adet olmazsan geri gel bakalım tedavi yaparız ona göre yada eşinin de senin de kontrolünü yapalım dedi

Yok kuzum söylemedi geçen hafta perşembe gittim sadece kese yok dedi kan verdim gebelik çıkmadı BetaHCG değerim 0.100 çıktı arkadaşım da böyle olmuş 8 10 gün sonra gebe olduğunu öğrenmiş sordum vatsaptan yazıp doktoruma bı 10 gün içinde adet olmazsan geri gel bakalım tedavi yaparız ona göre yada eşinin de senin de kontrolünü yapalım dedi
Evet bu işler belli olmaz eğer 1 hafta daha olmazsan kan ver

Zaten haftaya kadar olmazsam gidicem
Bı daha kontrole ya kızlar içinizde Ankara'da olan varmı özel hastaneye şey dicem Ankara'da olanlara ve gelmeyi düşünenlere koru hastanesini öneriyorum kızlar doktorlar bire bir ilgileniyo benim kadın doğum doktorumun numarası var bende eşimin arkadaşı anlattı doktorun kimse gece bile bişey olsa arayınca çıkıp geliyolarmis lokman hekime gittim o kadar öyle bişey duymadım doktorları korudaki kadar iyi değil lokman hekimdeki doktorum çok dönük konuşuyo korudaki doktorum nasıl kibar dille konuşuyo eşiniz girebiliyo yanınıza sohbet edebiliyorsunuz doktorunuzla insallah bu doktorumu değiştirmez

X