- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.561
Az az geliyo demi genelde yerleşme kanaması olurmus okudum biraz daCanım benimde normalde bugün adet günüm ve belim çok ağrıyor kahverengi leke de var bu hep böylemi olacak acaba
Hiç bilmiyorum canım gebelikte lekenme olmaması lazım bence doktorun özelse ara sor istersen.Canım benimde normalde bugün adet günüm ve belim çok ağrıyor kahverengi leke de var bu hep böylemi olacak acaba
Benimde yarın adet günümü ve belim aşırı ağrıyorCanım benimde normalde bugün adet günüm ve belim çok ağrıyor kahverengi leke de var bu hep böylemi olacak acaba
Değerin kaç peki ?Bebeğim bu hafta yine gitcem daha adet olmadim
Özel evet aradım yarın zaten kontrolüm var dinlen dedi iste sabah 8 de gidecemHiç bilmiyorum canım gebelikte lekenme olmaması lazım bence doktorun özelse ara sor istersen.
Benim normalde belim ağrımazdi pek adet oldugumda bilemedimBen
Benimde yarın adet günümü ve belim aşırı ağrıyor
0.100 çıktı bu hafya yine gitcem bakalım kese falan gorunmuyo dediDeğerin kaç peki ?
Adetin geçmedi ama dimi. Kaç gğn var adetine0.100 çıktı bu hafya yine gitcem bakalım kese falan gorunmuyo dedi
Dinlen canım sende kendini yorma uzanabirsen uzan. Yarında haber ver doktordan çıkınca.Özel evet aradım yarın zaten kontrolüm var dinlen dedi iste sabah 8 de gidecem
Haber ederim canımDinlen canım sende kendini yorma uzanabirsen uzan. Yarında haber ver doktordan çıkınca.
Senin güzel hatrına yapardım ama elimde hiç test yok. Bi de kuzum benim adetim böyle başlıyorCanım birde test yapsan mi acaba
Sayılmıyorsa da gideyim artık randevu almıştım. İnşallah canm da benim adetim böyle başlıyorLekelenme sayılmıyor sanırım canm ya. İnşallah bebiştir♥
Doktora gidecekmişsn zaten bakalım ne diyor doktor canım belkide normaldir çok değilseCanım benimde normalde bugün adet günüm ve belim çok ağrıyor kahverengi leke de var bu hep böylemi olacak acaba
Testin pozitif hamilesinbugun erken gebelik yaptım yine pozitif sonuç sanırım dimi dün hcg kanda 23,14 dü
Canım görüşür doktorla kanını vermeye çarşamba Perşembe gidersin. Şimdi muayene olursun en kötü ihtimal doktor testleri isterSayılmıyorsa da gideyim artık randevu almıştım. İnşallah canm da benim adetim böyle başlıyor
Ben devlet hastanesinden almıştım canım randevu yine gelirsen yine randevu al der. Aksilik işte ya normalde başlardı şimdiyeCanım görüşür doktorla kanını vermeye çarşamba Perşembe gidersin. Şimdi muayene olursun en kötü ihtimal doktor testleri ister