Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bugün adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve ikiside koyu çizgi çıktı adetime 2 gün kala yumurtlama olamayacağını düşünüp gebelik testi yaptım idrarda silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım daha belirgin çıktı derken bugün beta hcg yapmaya gittik hastaneye akşam 6 da 1 saat sınra sonuç çıktı 23,14 normel değerler 0-5 arasıymış sonuç pozitif mi yoksa başka bir şey olabilirmi aşırı sevinip herkese haber verdik ama kursağımızda kaldı ne olur yardım edin
Kız hamilesin ya işte sevin benimki 0.100 çıktı ilk 2 hafta içerisinde o sonuç cikiyomus

Kızlar adet günüm bugun cuma cumartesi iki gündür kahverengi lekelenmem var. Yarın da randevu almıştım adetin ikinci günü hormon tahlillerini yaptırmak için. Kanamam henüz yok yarın ki sonuçlar doğru sonuç verir mi. Kafam çok karıştı ya

Kızlar adet günüm bugun cuma cumartesi iki gündür kahverengi lekelenmem var. Yarın da randevu almıştım adetin ikinci günü hormon tahlillerini yaptırmak için. Kanamam henüz yok yarın ki sonuçlar doğru sonuç verir mi. Kafam çok karıştı ya
Lekenmeyi benim doktorum adetten saymiyo o yüzden doğru sonuç vermez canım ama adet başlarsa o zaman olur benimde bugün belim çok ağrıyo ozlellikle yatınca oturunca

X