Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama öncesi bırakmak lazım akıntıyı görür görmez denilebilir.mesela ben erken yumurtluyorum adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah hayıt akşam aslanpençesi içiyorum bıratıyorum.sabahları aç karnına da arı sütü karışımı yiyorum 1 çay kaşığı.
Anladım canım öyle yapayım madem

Merhaba bugün adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve ikiside koyu çizgi çıktı adetime 2 gün kala yumurtlama olamayacağını düşünüp gebelik testi yaptım idrarda silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım daha belirgin çıktı derken bugün beta hcg yapmaya gittik hastaneye akşam 6 da 1 saat sınra sonuç çıktı 23,14 normel değerler 0-5 arasıymış sonuç pozitif mi yoksa başka bir şey olabilirmi aşırı sevinip herkese haber verdik ama kursağımızda kaldı ne olur yardım edin

Merhaba bugün adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve ikiside koyu çizgi çıktı adetime 2 gün kala yumurtlama olamayacağını düşünüp gebelik testi yaptım idrarda silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım daha belirgin çıktı derken bugün beta hcg yapmaya gittik hastaneye akşam 6 da 1 saat sınra sonuç çıktı 23,14 normel değerler 0-5 arasıymış sonuç pozitif mi yoksa başka bir şey olabilirmi aşırı sevinip herkese haber verdik ama kursağımızda kaldı ne olur yardım edin
Gözün aydın. Hamişsin🤗

Bana adet öncesi böyle çıkar diyorlar korkuyorum veta kimyasal gebelik olabilir diyorlar veya dış gebelik vs . Çok korkuyorum
Canım onları bilemeyiz şu an sen 2 günde bir kan ver artışı kontrol eder doktorun. Bence iyi düşün ki iyi olsun. Korktuğunuz şeyleri çekeriz diye düşünüyorum 🙏🤗

X