- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.521
28 yaşımdayım canımKaç yaşındaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yaşımdayım canımKaç yaşındaydın canım
Anladım canım öyle yapayım mademYumurtlama öncesi bırakmak lazım akıntıyı görür görmez denilebilir.mesela ben erken yumurtluyorum adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah hayıt akşam aslanpençesi içiyorum bıratıyorum.sabahları aç karnına da arı sütü karışımı yiyorum 1 çay kaşığı.
Bence bu amh düşüklüğüne kafayı takma çok da. Ailende erken menopoz hikayesi var mı28 yaşımdayım canım
Şimdi anca evi toparladım Temizlik yapamadım dahacok sıcak sen neyapiyosun canımKızlarrr hu huuu
Bende çamaşır yıkadım arka arkaya as topla as topla yemek şu bu anca oturdumŞimdi anca evi toparladım Temizlik yapamadım dahacok sıcak sen neyapiyosun canım ♥
Gözün aydın. HamişsinMerhaba bugün adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve ikiside koyu çizgi çıktı adetime 2 gün kala yumurtlama olamayacağını düşünüp gebelik testi yaptım idrarda silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım daha belirgin çıktı derken bugün beta hcg yapmaya gittik hastaneye akşam 6 da 1 saat sınra sonuç çıktı 23,14 normel değerler 0-5 arasıymış sonuç pozitif mi yoksa başka bir şey olabilirmi aşırı sevinip herkese haber verdik ama kursağımızda kaldı ne olur yardım edin
Bana adet öncesi böyle çıkar diyorlar korkuyorum veta kimyasal gebelik olabilir diyorlar veya dış gebelik vs . Çok korkuyorumGözün aydın. Hamişsin
Canım onları bilemeyiz şu an sen 2 günde bir kan ver artışı kontrol eder doktorun. Bence iyi düşün ki iyi olsun. Korktuğunuz şeyleri çekeriz diye düşünüyorumBana adet öncesi böyle çıkar diyorlar korkuyorum veta kimyasal gebelik olabilir diyorlar veya dış gebelik vs . Çok korkuyorum
Çok sağolun peki adet öncesi hcg adete bağlı yükselirmi bilginiz varmı hiçCanım onları bilemeyiz şu an sen 2 günde bir kan ver artışı kontrol eder doktorun. Bence iyi düşün ki iyi olsun. Korktuğunuz şeyleri çekeriz diye düşünüyorum
Sanmıyorum öyle olsa hepimiz kendimizi hamile sanardıkÇok sağolun peki adet öncesi hcg adete bağlı yükselirmi bilginiz varmı hiç
Bildiğim kadarıyla yokBence bu amh düşüklüğüne kafayı takma çok da. Ailende erken menopoz hikayesi var mı
Hiç korkmayın benim ilk HCG 9 kisuratli biseydi artiyo merak etmeyinÇok sağolun peki adet öncesi hcg adete bağlı yükselirmi bilginiz varmı hiç
Herkes bana diyor kimyasal gebelik değerin düşük adetime 2 gün var daha adet olcaksın diye yükselmiştir felan okadar üzgünüm kiHiç korkmayın benim ilk HCG 9 kisuratli biseydi artiyo merak etmeyin
Ayy sorma yemek yaptım eşim yedi ama pek begenmedi bağımsız bir çalışma yapmışsın dedi malzemeler özgür takiliyo dedi çok güldüm ondan gizli amaBende çamaşır yıkadım arka arkaya as topla as topla yemek şu bu anca oturdum
Hayır ya öyle düşünmeyin pazartesi yeniden kan verin derimHerkes bana diyor kimyasal gebelik değerin düşük adetime 2 gün var daha adet olcaksın diye yükselmiştir felan okadar üzgünüm ki
İnş allahım nasio etsin çok kötüyüm gerçektenHayır ya öyle düşünmeyin pazartesi yeniden kan verin derim
Geç döllenmede olmuş olabilir bence içini ferah tut. Pazartesi tekrar kan ver artışı görürsünHerkes bana diyor kimyasal gebelik değerin düşük adetime 2 gün var daha adet olcaksın diye yükselmiştir felan okadar üzgünüm ki