Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın kızlar 😂ben güne geç baslayanlardanim bugün ☺ nasılsınız.
Bu arada kızlar ben geçen hafta ovulasyon testi yaptim 12-13 Nisan yumurtlama 14 Nisan da çatlama gördüm. Değerlendirdik şimdi beklemedeyim . Dualarınıza banada yer verirseniz çok sevinirim ☺ şimdiden Allah hepinizden razı olsun kızlar 🙏
Canım ben de yanı günlerde gördüm iki gün yumurtlama gördüm ertesi gün çatlama oldu değerlendirdik biiznilllah 😊 bekliyorum ben de umutlanmak istemiyorum ama biiznillah güzel haberler alırız heeeppiimizzzzz❤️

Olabilir canım erken çatlar olur yani öyle
bilemedim ben diğer hamile kaldığımda adetimden 14 gün ç
🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5 Okudu
Ahsen555 Ahsen555 okudu
adessa01 adessa01 . Okudu
Mucizemm222 Mucizemm222 okudu
Life light Life light okudu
@bir mucizee
Humeyrosssssss Humeyrosssssss . Okudu
@ogrtmnhnmm
@lettyortiz okudu
@Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
@Seyrannn
@Magnifiaque. Okudu
K Kubkubra okudu
@Bir sevgili
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏
canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah hepimiz hayırlı haber alırız bu ay

Biz burda ne güzel bi aile olduk ya 😘 varlığınız bana güç verio kızlar iyiki varsınız
Gerçekten canım kaç Aydır uzaktan geziyorum topiklerde burayı görünce içimden bises dahil ol dedi ve baktım çok ama çok güzel bi karar vermişim dualı muhabbetli bi topiğimiz var iyiki iyiki iyikiiiiiii❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 151AD453-43CA-4DAE-9E2B-BC53709A0A13.jpeg
    151AD453-43CA-4DAE-9E2B-BC53709A0A13.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Canım gebelik var bence iki gün sonra tekrarla testi

X