Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum seni yanls yönlendirmek istemem benim Instagram da takip ettiğim bir sayfa var arkadaşlarım hep onun testleriyle hamile kaldı bı bakmak istersen fikir olur belki sanada birgebeningunlugu diye bir sayfa bakmak istersen bı göz at
Çok sağ ol canım hemen bakayım o hesaba

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Canım hayali çizgi varsa bi şeycikler vardır mesela küçük bi mucize gibi 😍😍😍😍 biiznillah 🤲🏻

Canım sayfaya baktım ama mantığını tam olarak anlamadım onun testleri derken? Nasıl yardımcı oluyor yani Ebru Hanım nasıl bir yöntemi var?
Canım o sayfa ovulasyon testi satıyor. Ve kendi YouTube kanaliylada ovualasyon testlerini nasıl yapicagini anlatıyor. Testleri yaprken sormak istediğin birşey olursa Instagram dan sorabiliyorsun canım.

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin benim de adetlerim düzenli fakat çok sancılı ve az olduğunu düşünüyorum bir günde bir pet dolmuyor. Fakat o kadar doktora gtiim klomen femara tadavileri gördüm kimse öyle bişey demedi ya
Canım aynı bende öyleydim o doktorları Allaha havale ediyorum kimse de demiyor ki beslenmene dikkat et bol su iç yumurta kalitesi önemli demiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk gebeliğimde de hayıtla gebe kaldım ama düştü. İnan ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım. Kesinlikle kullanmalı herkes hormonlar dengeleniyor. Sağlıklı yumurta oluyor. Denemekten ne çıkar ki

Canım aynı bende öyleydim o doktorları Allaha havale ediyorum kimse de demiyor ki beslenmene dikkat et bol su iç yumurta kalitesi önemli demiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk gebeliğimde de hayıtla gebe kaldım ama düştü. İnan ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım. Kesinlikle kullanmalı herkes hormonlar dengeleniyor. Sağlıklı yumurta oluyor. Denemekten ne çıkar ki
Canım bende ilk dafa bu ay kullanıyorm hayıt suyunu. Adetlerm o kadar sancılı ki ağlıyorum resmen

X