- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- Konu Sahibi Mucizemm222
İnşallah öyledir canım ptesi tekrar yapıcamCanım gebelik var bence iki gün sonra tekrarla testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir canım ptesi tekrar yapıcamCanım gebelik var bence iki gün sonra tekrarla testi
İnşallah öyledir canım ptesi tekrar yapıcam
Yok adetime bugünü saymazsak 4 gün varAdet gecikmesi yaşadın mı
Çok sağ ol canım hemen bakayım o hesabaKuzum seni yanls yönlendirmek istemem benim Instagram da takip ettiğim bir sayfa var arkadaşlarım hep onun testleriyle hamile kaldı bı bakmak istersen fikir olur belki sanada birgebeningunlugu diye bir sayfa bakmak istersen bı göz at
Yok çok şükür düzenli adetim ama yine de bi ay da olsa ovülasyon takibi yapmak istiyorum emin olmak içinYok kuzum uymayan da çok duydum adet düzensizliğin var mı . Benim takvimde adet günümde tutar 1 gün oynar en fazla
Amin kuzum Allah razı olsun cümlemizleAhsen555 canım mevla mübareğiyle kabul eylesin ☺
Allah razı olsun canım ağzına sağlıkAhsen555 Allah tez zamanda kucagini doldursun insallah okudum.
Canım sayfaya baktım ama mantığını tam olarak anlamadım onun testleri derken? Nasıl yardımcı oluyor yani Ebru Hanım nasıl bir yöntemi var?Çok sağ ol canım hemen bakayım o hesaba
Canım hayali çizgi varsa bi şeycikler vardır mesela küçük bi mucize gibi biiznillahKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Ayy inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim. Dua edin benim içindeCanım hayali çizgi varsa bi şeycikler vardır mesela küçük bi mucize gibi biiznillah
Canım o sayfa ovulasyon testi satıyor. Ve kendi YouTube kanaliylada ovualasyon testlerini nasıl yapicagini anlatıyor. Testleri yaprken sormak istediğin birşey olursa Instagram dan sorabiliyorsun canım.Canım sayfaya baktım ama mantığını tam olarak anlamadım onun testleri derken? Nasıl yardımcı oluyor yani Ebru Hanım nasıl bir yöntemi var?
Tamam şimdi oldu çok sağ ol canım :)Canım o sayfa ovulasyon testi satıyor. Ve kendi YouTube kanaliylada ovualasyon testlerini nasıl yapicagini anlatıyor. Testleri yaprken sormak istediğin birşey olursa Instagram dan sorabiliyorsun canım.
Canım aynı bende öyleydim o doktorları Allaha havale ediyorum kimse de demiyor ki beslenmene dikkat et bol su iç yumurta kalitesi önemli demiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk gebeliğimde de hayıtla gebe kaldım ama düştü. İnan ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım. Kesinlikle kullanmalı herkes hormonlar dengeleniyor. Sağlıklı yumurta oluyor. Denemekten ne çıkar kiMaşallah canım Allah tamamına erdirsin benim de adetlerim düzenli fakat çok sancılı ve az olduğunu düşünüyorum bir günde bir pet dolmuyor. Fakat o kadar doktora gtiim klomen femara tadavileri gördüm kimse öyle bişey demedi ya
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim canım allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Canım bende ilk dafa bu ay kullanıyorm hayıt suyunu. Adetlerm o kadar sancılı ki ağlıyorum resmenCanım aynı bende öyleydim o doktorları Allaha havale ediyorum kimse de demiyor ki beslenmene dikkat et bol su iç yumurta kalitesi önemli demiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk gebeliğimde de hayıtla gebe kaldım ama düştü. İnan ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım. Kesinlikle kullanmalı herkes hormonlar dengeleniyor. Sağlıklı yumurta oluyor. Denemekten ne çıkar ki
Allah razı olsun canımOkudum Allah dileğini kabul etsin inşallah Ahsencim :)
Allah razı olsun canımAhsen555 Rabbim hayirlisiyla evladini versin insallah okudum
Ne demek kuzum nasibimizin nereden geleceği belli olmazTamam şimdi oldu çok sağ ol canım :)