- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.141
Git cAnmSık sık ama az az idrara çıkıyorum sonuç olumlu da olsa çıkmaz ki sabah yapicam hem doktora da gidicem sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git cAnmSık sık ama az az idrara çıkıyorum sonuç olumlu da olsa çıkmaz ki sabah yapicam hem doktora da gidicem sabah
Bende oylydmMidem bulaniuo yine ya kusamiyorum da
İnşallah canım inşallah ya Allah duyar sesimizi duyurmakKuzum ümit vermek istemem ama bence sende hamissin
Aynen canımSabah doktora gidicem sıra varsa sağ sol karın boşluklarım da ağrıyor genel muane olurum varsa çıkar zaten
Nerden anladın canm pekiİnşallah canım inşallah ya Allah duyar sesimizi duyurmak
Dayanamadım evdeki testi yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi yok şansım hiç yokAynen canım
Dün akşam sırf meraktan yaptım erken gebelik testi denen bir testi sonuç negatif çıktı .. inansam mı insnmasam mı bilmiyorumBende senle aynı durumdayım canım benimde adetime bir hafta var bende blmyrm
Ümidini yitirme git kan verDayanamadım evdeki testi yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi yok şansım hiç yok
Günaydın canımGünaydın kızlar. Kaç sayfa yazmışsınız ya okuyamadım
Nasılsın kuzumGünaydın canım
Düşürmek için kürler olabilir onları araştırabilirsin. Dr ne dediHepinize merhaba , bu ilk mesajım... nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum... 28 yaşındayım ve 3 yıldır evliyim... ilk 2 yıl bebek düşünmedik. Bu yıl karar verdik ve her şey güzel başladı. Deniyorduk ama olmuyordu. Hiç vakit kaybetmeden doktora gittim ve hormon değerlerime bakıldı. fsh 11.2 çıktı. 1 kutu cyclo verdi ve kullandım. ve tekrar bakacağız dedi. Fsh nedir bilmyrdm bile ... bu ay tekrar bakıldı dün korkuyla sonuçları almaya gittim ve 14,36 çıktı.. Anne olmayı çok istiyorum.. Dünden beri ağlıyorum Tek odağım bu oldu gün içinde başka birşey düşünemiyorum... Ne olur yardım edin Şimdi ne yapmam gerekiyor
Geçen ay gittiğimde 11.2 çıkmıştı. O zaman cyclo verdi kullan bir daha bakıcaz dedi. Kullandım ve daha yüksek çıktı son zamanlarda iş ve başka şeyler yüzünden aşırı stresliyim . Henüz bu sonuç için gitmedi doktora internetten sonucumu öğrendim bir de amh baktırmak istedim o da çıkınca gidicembenim için dua edin o iyi çıksın inşallahDüşürmek için kürler olabilir onları araştırabilirsin. Dr ne dedi
İyi değilim ama iyi diyelim canım aşırı ağrılarım var ve Araştırıyorum Ankilozan spondilit diye bir hastalıkla daha çok uyuşuyorNasılsın kuzum
Tekrar yapDayanamadım evdeki testi yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi yok şansım hiç yok
Amh yi özelde mi baktırdınız siz mi talep ettiniz doktor mu istediGeçen ay gittiğimde 11.2 çıkmıştı. O zaman cyclo verdi kullan bir daha bakıcaz dedi. Kullandım ve daha yüksek çıktı son zamanlarda iş ve başka şeyler yüzünden aşırı stresliyim . Henüz bu sonuç için gitmedi doktora internetten sonucumu öğrendim bir de amh baktırmak istedim o da çıkınca gidicembenim için dua edin o iyi çıksın inşallah
Daha bir hafta var diye çıkmamistir belkideDün akşam sırf meraktan yaptım erken gebelik testi denen bir testi sonuç negatif çıktı .. inansam mı insnmasam mı bilmiyorum
Ben istedim, biraz araştırınca fsh yükselince gebelikte çok sorun oluyormuş öğrendim. Sonra kalıma gelen her yolu araştırdım. Amh daha kesin bir değermiş fsh dalgalanıyormuş dediler. Ben de belirttim doktorun asistanına Özel hastanede yaptırdımAmh yi özelde mi baktırdınız siz mi talep ettiniz doktor mu istedi
Fsh stres kaynaklıda yükselir strs yapma eşinde gitsin ayrıca. Bende amh baktırmak istiyorum aslında ama ücreti ne kadar özeldeBen istedim, biraz araştırınca fsh yükselince gebelikte çok sorun oluyormuş öğrendim. Sonra kalıma gelen her yolu araştırdım. Amh daha kesin bir değermiş fsh dalgalanıyormuş dediler. Ben de belirttim doktorun asistanına Özel hastanede yaptırdım