- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.121
Burası çok güzel bir yer yaa birbirimizin dertlerimini dinliyoruz birbirimize fikir veriyoruz hamiş olma ihtimali olanın mutluluğuna bile kendimiz hamişiz gibi mutlu oluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç test yapmadın mi varsa hemen yap bence 2. Adetin gelmiş ve yine olmamissinDün olmama gerekiyodu olmadım ben kesin tanı koydum kendime hamileyim
Geçen ay 15 gün geçti sonra oldum bu ay yine böyle olduBenim adetim 1 ay gecikti olmam günden 1 ay geç olmuştum geçen ay
Yaptım.bebbegim pozitifHiç test yapmadın mi varsa hemen yap bence 2. Adetin gelmiş ve yine olmamissin
Canım sen daha test yapmadın mı kiDün olmama gerekiyodu olmadım ben kesin tanı koydum kendime hamileyim
Tatlım çıkmıştır büyük ihtimalle İnternet baksanaKaset testten yaptım pozitifti 3 4 gün oldu bugün salı da işte dün kan verdim bugün alacam eğer çıkarsa sonucu bildiririm size
Bende çok seviyorum derdimi rahat anlayabiliyorum tanimasak da birbirimizi dilimizden anlıyoruzBurası çok güzel bir yer yaa birbirimizin dertlerimini dinliyoruz birbirimize fikir veriyoruz hamiş olma ihtimali olanın mutluluğuna bile kendimiz hamişiz gibi mutlu oluyoruz
Ayy gözün aydın canım sağlıklı bir şekilde kucağına al bebişini darısı bize yaa inşallah bende de vardır yoruldum artık vallaBebeğim zaten pozitif ben kanda ne kadarlık onu öğrenecem
Sende yarın bı kan ver bana da habe ver bende öğrenince size resim atarım sabahAyy gözün aydın canım sağlıklı bir şekilde kucağına al bebişini darısı bize yaa inşallah bende de vardır yoruldum artık valla
Sorunlarımız ortak yaa yakınına bile bu kadar açık anlatamiyorsun ki herşeyiBende çok seviyorum derdimi rahat anlayabiliyorum tanimasak da birbirimizi dilimizden anlıyoruz
Aynen ben ikizimle bile tam konuşamam bu konuları halbuki benden önce hamile kaldı önce doğurduSorunlarımız ortak yaa yakınına bile bu kadar açık anlatamiyorsun ki herşeyi
Heyecanlandım senin adına acaba kaç haftalık bebişin inşallah güzel haberlerle gelirim bendeSende yarın bı kan ver bana da habe ver bende öğrenince size resim atarım sabah
Bakacaz artık kaç haftalık görelim yarinHeyecanlandım senin adına acaba kaç haftalık bebişin inşallah güzel haberlerle gelirim bende
Sonuçta yakının düşünsene burda ilişkileri vs. Konuşuyoruz ben söyleyemem asla kimseye bunları utanıyor insanAynen ben ikizimle bile tam konuşamam bu konuları halbuki benden önce hamile kaldı önce doğurdu
Allah yardımcın olsun canım tuzlu çubuk kraker ye mideni bastirsinMidem bulaniuo yine ya kusamiyorum da