- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.961
Canım şey dicem sana kaç haftalık hamilesn sen bende hamilelik varmı sence canım belirtilere göreBende öyleyim inan evi bile toplamadim köye gidiyorum şu an benim de hiç yoktu iş yapmaya yüzüm kalkasim gelmiyodu bıraktım işi gücü yola çıktık temiz hava alalım kayinvalidemler gitti onları alacaz bahanem oldu
Pazartesi günü yapsam cikarmi kiSen yap pazartesi bı haber ver bana
Ben pazartesi kan vercem o zaman öğrenecem ann de biliyo adetim geçen ay ay gecikti sonra adet oldum bugün olmam gerekiyodu daha olmadım sormak istediğin bi sorun varsa sor yarın doktoruma sorarımCanım şey dicem sana kaç haftalık hamilesn sen bende hamilelik varmı sence canım belirtilere göre
Belirtilere göre var ama kesin sana hamilesin diyemem işini garantiye al cikadabilir cikmayadabilot çünkü bel ağrıları mide bulantıları tutuyo belirti olarak kiminde olurmuş bel ağrısı kiminde olmazmışBen pazartesi kan vercem o zaman öğrenecem ann de biliyo adetim geçen ay ay gecikti sonra adet oldum bugün olmam gerekiyodu daha olmadım sormak istediğin bi sorun varsa sor yarın doktoruma sorarım
De bi sonra haftaya bı daha yapPazartesi günü yapsam cikarmi ki
Canım şunu sor mol gebelik geçirdm bir sene önce ben bir senem doldu hormonlarım normal çıktı tekrar hamile kalabalrmi şuan da de bel ağrısı mide bulantısı var deBen pazartesi kan vercem o zaman öğrenecem ann de biliyo adetim geçen ay ay gecikti sonra adet oldum bugün olmam gerekiyodu daha olmadım sormak istediğin bi sorun varsa sor yarın doktoruma sorarım
Anladım sen idrar testi yaptnmiBelirtilere göre var ama kesin sana hamilesin diyemem işini garantiye al cikadabilir cikmayadabilot çünkü bel ağrıları mide bulantıları tutuyo belirti olarak kiminde olurmuş bel ağrısı kiminde olmazmış
Tam canmDe bi sonra haftaya bı daha yap
Bende iyiyim canım burası da çok sıcak.İyiyim canım sen nasılsın çok sıcak bura ayy habire soğuk su içiyorum
Evet idrar testiyle öğrendim ben zatebAnladım sen idrar testi yaptnmi
Normal gebelik demiCanım şunu sor mol gebelik geçirdm bir sene önce ben bir senem doldu hormonlarım normal çıktı tekrar hamile kalabalrmi şuan da de bel ağrısı mide bulantısı var de
Sorarım inşallah haber ederimCanım şunu sor mol gebelik geçirdm bir sene önce ben bir senem doldu hormonlarım normal çıktı tekrar hamile kalabalrmi şuan da de bel ağrısı mide bulantısı var de
Canım hayatını sakın şu ne der bu ne der şu şöyle der diye geçirip en güzel anlarını heba etme hayatında değeri olmayan insanların laflarına sağır ol lütfen çok güzel bi sürece giriyorsun her anın tadını çıkarmaya çalış şu da var ki sana kendini böyle kötü hissettirmeseler zaten ne dicekler diye düşünmek zorunda kalmazdın yani DEĞMEZ canım benimAglicam ya bugüne kadar ne gorfuysem hep onlardan gord onların yüzünden üzüldüm kırıldım laf yedik bugüne kadar
Haklısın soyl3mic3m zaten 2 3 aylık olana kadarCanım hayatını sakın şu ne der bu ne der şu şöyle der diye geçirip en güzel anlarını heba etme hayatında değeri olmayan insanların laflarına sağır ol lütfen çok güzel bi sürece giriyorsun her anın tadını çıkarmaya çalış şu da var ki sana kendini böyle kötü hissettirmeseler zaten ne dicekler diye düşünmek zorunda kalmazdın yani DEĞMEZ canım benim
Allah'ım inşallah bendede vardır bir his var diyor ama umutlanmak istemyrmEvet idrar testiyle öğrendim ben zateb
Yok canım mol üzüm gebelik dersen bilir doktorNormal gebelik demi
İnşallah canım kaç aylık evlisin peki kaçıncı denemede hamile kaldinSorarım inşallah haber ederim
Bende umutlanmak istemedim benim de içime doğdu inanAllah'ım inşallah bendede vardır bir his var diyor ama umutlanmak istemyrm
Ben 8 aylık evliyim her ay denedik 8.ayimfa öğrendim 21 yaşındayim benİnşallah canım kaç aylık evlisin peki kaçıncı denemede hamile kaldin
İnşallah vardır 6 temmuz adet tarihm ve eltimde 6 temmuzdu dogurckBende umutlanmak istemedim benim de içime doğdu inan