Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şey dicem sana kaç haftalık hamilesn sen bende hamilelik varmı sence canım belirtilere göre

Ben pazartesi kan vercem o zaman öğrenecem ann de biliyo adetim geçen ay ay gecikti sonra adet oldum bugün olmam gerekiyodu daha olmadım sormak istediğin bi sorun varsa sor yarın doktoruma sorarım
Belirtilere göre var ama kesin sana hamilesin diyemem işini garantiye al cikadabilir cikmayadabilot çünkü bel ağrıları mide bulantıları tutuyo belirti olarak kiminde olurmuş bel ağrısı kiminde olmazmış

Ben pazartesi kan vercem o zaman öğrenecem ann de biliyo adetim geçen ay ay gecikti sonra adet oldum bugün olmam gerekiyodu daha olmadım sormak istediğin bi sorun varsa sor yarın doktoruma sorarım
Canım şunu sor mol gebelik geçirdm bir sene önce ben bir senem doldu hormonlarım normal çıktı tekrar hamile kalabalrmi şuan da de bel ağrısı mide bulantısı var de

Aglicam ya bugüne kadar ne gorfuysem hep onlardan gord onların yüzünden üzüldüm kırıldım laf yedik bugüne kadar
Canım hayatını sakın şu ne der bu ne der şu şöyle der diye geçirip en güzel anlarını heba etme hayatında değeri olmayan insanların laflarına sağır ol lütfen çok güzel bi sürece giriyorsun her anın tadını çıkarmaya çalış şu da var ki sana kendini böyle kötü hissettirmeseler zaten ne dicekler diye düşünmek zorunda kalmazdın yani DEĞMEZ canım benim

Haklısın soyl3mic3m zaten 2 3 aylık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…