- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.861
Beklycgm doğru diyorsn inşallah vardır bu seferAdetin geçerse daha garanti olur ama benim adetime 2 gün kala bakılmıştı ve 57 çıkmıştı, 9 gün çok erken şuan beklemen lazım. Adetin 5 gün geçtikten sonra falan bakarsan daha iyi olur neden dersen kimyasal gebelikse vücut atabilir o süreye kadar. Ben zaten doktora gitmiştim hasta olduğum için gitmişlen bakılaın demiştim çok da ihtimal vermiyordum açıkçası zaten. Kısmet böyleymiş.
Canım senin de hayırlı olsun sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbimAdetin geçerse daha garanti olur ama benim adetime 2 gün kala bakılmıştı ve 57 çıkmıştı, 9 gün çok erken şuan beklemen lazım. Adetin 5 gün geçtikten sonra falan bakarsan daha iyi olur neden dersen kimyasal gebelikse vücut atabilir o süreye kadar. Ben zaten doktora gitmiştim hasta olduğum için gitmişlen bakılaın demiştim çok da ihtimal vermiyordum açıkçası zaten. Kısmet böyleymiş.
Vitamin canım doktor verdideO ne için ilk defa duydum
Ben kullanıyorumKızlar aranızda regenesis Max kullanan var mı
Benim daha günüme var canımNasılsınız kızlar bir gelişme var mı kırmızılar inşallah gelmez hicbirimize bu ay❤
Faydasını gördünüz mü doktor bana adetin 3.günü gel tedavi başlayalım dediBen kullanıyorum
Canım ilaç ne işe yarıyormuşFaydasını gördünüz mü doktor bana adetin 3.günü gel tedavi başlayalım dedi
Vitamin canım ilaç değil folik asit var icindeCanım ilaç ne işe yarıyormuş
Dün Oldum canım
Ekstra bir fayda sağlamıyor canım kolaylaştırma değil zaten o ilacın amacı. Vitamin ve folik asit sağlama bide ben deniz ürünleri tüketemediğim için omegayı da ondan sağlıyorum. Hamile kalmayı kolaylaştırmıyor yaniFaydasını gördünüz mü doktor bana adetin 3.günü gel tedavi başlayalım dedi
İlaç değil canım vitamin takviyesi folik asit be omega var diye yazdı banaCanım ilaç ne işe yarıyormuş
Kanına bakıcak canım yumurta sayına falan. Ona göre yol izler sanırım sonra. Amh fsh bakarAdetin 3.günü nasıl bir tedavi uygulanıyor kızlar bilginiz var mı
Daha önce hormon testim yapılmıştı gene adetliyken yaptırdım bu başka doktor ama adetin 3.günü tedavi başlıycağını söylediKanına bakıcak canım yumurta sayına falan. Ona göre yol izler sanırım sonra. Amh fsh bakar
Onu bilmiyorum o zaman tatlım ya. Kaç gün var adetineDaha önce hormon testim yapılmıştı gene adetliyken yaptırdım bu başka doktor ama adetin 3.günü tedavi başlıycağını söyledi
3-5 gün felan varOnu bilmiyorum o zaman tatlım ya. Kaç gün var adetine