Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin ilk gününden sayarken 11. Gününde birlikte olmuştuk, sonra bir hafta sonra falan ancak birlikte olabilmişizdir, yani o seferde olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Üzerinden 14 gün geçmişti bHcg 57 çıkmıştı.
Benim adetime 9 gün var birleşme oldu 5 kez şimdi ne yapım ben umutlanmakta istemyrm 😟

Şok şok şok sigarayı bırakamayan hamile adayları doktorunuzdan bir adet vitamin yazmasını istiyorsunuz ve çay, kahve, sigaraya veda ediyorsunuz. Çünkü vitamin midenizi altüst ediyor🤢
Canım sen yine bırakma ilacı sigaradan kurtulana kadar birtek bebek meselesi için değil genel sağlığın için

Tebrikler 🍾🎉🎊🎈 nasıl öğrendin anlat hemen😂😂
Hemen anlatıyım 🤭 adetime 2 3 gün var daha bı kaç gündür şiddetli mide bulantılarım bı kaç gündür baş donmelerim var bide midem yaniyodu yeni farklı bişey Dr yemiyorum aynı şeyler yediklerim neyse bı test yapıyım bakalım dedim umudum yoktu nasılsa cikmicak dedim neyse aldım testi geldim eve yaptım sehbanin üstüne koydum nasılsa cikmicak alıştık dedim bakmicam dedim 5 dakika bekledikten sonra bakiyim çıkmaz zaten dedim ve ben şok 2.cizgi belirmiş bile şok oldum bı kaç kere daha baktım emin olmak için çizgi gider diye bekledim ama gitmedi

Hemen anlatıyım 🤭 adetime 2 3 gün var daha bı kaç gündür şiddetli mide bulantılarım bı kaç gündür baş donmelerim var bide midem yaniyodu yeni farklı bişey Dr yemiyorum aynı şeyler yediklerim neyse bı test yapıyım bakalım dedim umudum yoktu nasılsa cikmicak dedim neyse aldım testi geldim eve yaptım sehbanin üstüne koydum nasılsa cikmicak alıştık dedim bakmicam dedim 5 dakika bekledikten sonra bakiyim çıkmaz zaten dedim ve ben şok 2.cizgi belirmiş bile şok oldum bı kaç kere daha baktım emin olmak için çizgi gider diye bekledim ama gitmedi
Ayy ne güzel gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin😘😍 çok mutlu oldum

Screenshot_2020-06-26-20-31-11-079_com.miui.gallery.jpg

Eklentiler

• IMG_20200626_143808.jpg
    IMG_20200626_143808.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 12
X