Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın kızlar 😂ben güne geç baslayanlardanim bugün ☺️ nasılsınız.
Bu arada kızlar ben geçen hafta ovulasyon testi yaptim 12-13 Nisan yumurtlama 14 Nisan da çatlama gördüm. Değerlendirdik şimdi beklemedeyim . Dualarınıza banada yer verirseniz çok sevinirim ☺️ şimdiden Allah hepinizden razı olsun kızlar 🙏

Tünaydın kızlar 😂ben güne geç baslayanlardanim bugün ☺ nasılsınız.
Bu arada kızlar ben geçen hafta ovulasyon testi yaptim 12-13 Nisan yumurtlama 14 Nisan da çatlama gördüm. Değerlendirdik şimdi beklemedeyim . Dualarınıza banada yer verirseniz çok sevinirim ☺ şimdiden Allah hepinizden razı olsun kızlar 🙏
Tünaydın canımm ben de dün yaptım ovulasyon testini ama silik çıktı bugün yumurta akını gördüm öğleden sonra bi daha yapıcam inşallah bu aydan umutluyummm

Tünaydın canımm ben de dün yaptım ovulasyon testini ama silik çıktı bugün yumurta akını gördüm öğleden sonra bi daha yapıcam inşallah bu aydan umutluyummm
Aynen canım devam et testlerine yumurtanın catladiginda emin okuncaya dek. . İnşallah güzel haberlerini verirsin bizlere canım 🙏🙏

Aynen canım devam et testlerine yumurtanın catladiginda emin okuncaya dek. . İnşallah güzel haberlerini verirsin bizlere canım 🙏🙏
Kötü yanı ikililerden aldım eczanede başka yoktu... Bugün de yapınca bitecek testlerim keşke çubuk testlerden olsaydı :KK43: Ama yumurta akını görmek büyük belirti değil mi?

Kötü yanı ikililerden aldım eczanede başka yoktu... Bugün de yapınca bitecek testlerim keşke çubuk testlerden olsaydı :KK43: Ama yumurta akını görmek büyük belirti değil mi?
Hmm keşke buralarda olsaydın bende baya vardi verirdim canım.evet belirti kuzum ama herkeste hemen yumurta akından sonra olmuyormuş çatlama benimde öyle yumurta akından 2 3 gün sonra çatlıyor yani yumrtlamayla birlikte geliyor benim akıntım. Ondan dedim kesin in olmak için en güzeli test yapmak kafam rahat oluyor

Canım iki günde bir birlikte olursanız yumurtlamayı ve çatlamayı kaçırmazsınız sperm rahimde 3 gün canlı kalabilir zaten

Canım iki günde bir birlikte olursanız yumurtlamayı ve çatlamayı kaçırmazsınız sperm rahimde 3 gün canlı kalabilir zaten
Aynen öyle yaptım bu ayki muhtemel yumurtlama günlerinde.. Çok dua et canım ya inşallah bu ay olur hayırlısıyla uf 💛

Hmm keşke buralarda olsaydın bende baya vardi verirdim canım.evet belirti kuzum ama herkeste hemen yumurta akından sonra olmuyormuş çatlama benimde öyle yumurta akından 2 3 gün sonra çatlıyor yani yumrtlamayla birlikte geliyor benim akıntım. Ondan dedim kesin in olmak için en güzeli test yapmak kafam rahat oluyor
Benim her ay 10 gün süren adetim bu ay çörekotu bal tarçın kullandığım için heralde 7 gün sürdü 12sinde bitti bugün yumurta akını gördüm. Dediğin gibi belki çatlama 2-3 sonra olsa baya geç olmuyor mu adet bitim tarihine bakınca? Aynen ovülasyon testi en iyisi insanın kafası karışıyor böyle tam bilemiyoruz çünkü

Olacak allahın izniyle duarım sizinle allah hepimize bıcır bıcır konuşan koşuşturan bebişler versin😘
Amin canım birbirimize dua edelim hep şuraya ay kızlarr cinsiyeti belli oldu kızlar hangi bebek arabası daha iyi sizce yazdığımız günler çabuk gelsin inşallah 💛💛

Benim her ay 10 gün süren adetim bu ay çörekotu bal tarçın kullandığım için heralde 7 gün sürdü 12sinde bitti bugün yumurta akını gördüm. Dediğin gibi belki çatlama 2-3 sonra olsa baya geç olmuyor mu adet bitim tarihine bakınca? Aynen ovülasyon testi en iyisi insanın kafası karışıyor böyle tam bilemiyoruz çünkü
Kuzum arkadaşında dediği gibi sen gün aşırı değerlendir çok Rabbimin izniyle olur inşallah 🙏

Uygulamada yumurtlama gününü yarın gösteriyor hadi inşallah ⭐
Canım uygulamaya uyuyorsan çok güzel hadi inşallah 🙏 ama benim telefondaki uygulamalara uymuyor ve ben o uygulamada güvenerek 2 yıl çocuk sahibi olmaya çalıştım ama benim yumurtlama uygulamadan bı hafta önce oluyomus yani ben hep kaciyormusum. Yeni yeni ovulasyon testlerine başladım inşallah güzel sonuç alirim

Canım uygulamaya uyuyorsan çok güzel hadi inşallah 🙏 ama benim telefondaki uygulamalara uymuyor ve ben o uygulamada güvenerek 2 yıl çocuk sahibi olmaya çalıştım ama benim yumurtlama uygulamadan bı hafta önce oluyomus yani ben hep kaciyormusum. Yeni yeni ovulasyon testlerine başladım inşallah güzel sonuç alirim
Ay öyle mi diyorsunn daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadım belki bende de sapma vardır. Test almak farz oldu 😅

Ay öyle mi diyorsunn daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadım belki bende de sapma vardır. Test almak farz oldu 😅
Kuzum seni yanls yönlendirmek istemem benim Instagram da takip ettiğim bir sayfa var arkadaşlarım hep onun testleriyle hamile kaldı bı bakmak istersen fikir olur belki sanada birgebeningunlugu diye bir sayfa bakmak istersen bı göz at

Yok kuzum uymayan da çok duydum 😂adet düzensizliğin var mı . Benim takvimde adet günümde tutar 1 gün oynar en fazla😆

X