Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel mis gibidir oralarda hava. Ayaklarını sıcak tut canom. Yaz gelince çoraplar çıkıyor ağrılar başlıyor
Mis canım mis şehre çok yakın bizim köyümüz imar yüksek binaya izin vermediği için köy kalmış yani köyde yazlık ev bizimki kendi evime bile çok yakın Trabzon malum heryeri yeşillik şehrin çok yakın yerleri bile buralara yolu düşen olur ise haber etsiiin canım çorapsız gezemeyen yere basamayangillerdenim

Ay biz nisanda gelicektik trabzona sonra korona çıkınca iptal oldu. Karadeniz tablo gibi mavi ve yeşilin her tonu çok şanslısınız valla

Kızçeler napıyosunuz.Ben şu an adet dönemindeyim dün doktora gittim hormonlarıma falan baktırdım demirim bi türlü yükselmiyor demir içmekten gına geldi d vitamini de aynı.genelde kapalılarda d vit eksik olur ama ben açığım hala kritik seviyede biraz da kilo versem başlayacaktım çalışmaya.Ama folik asit b vitamini vs kullanıyorum ayrıca prowomen.biraz depolar dolsun bakalım.bu arada bana burdaki yazışmalar bildirim olarak gelmiyor aklıma geldi bi bakayım dedim bir sürü yazışılmış herhalde uzun süre buraya bakmayınca bildirimde gelmiyor.Bu aralar diyet sayfalerındayım

Kaç kilodasın canım şuan

Kaç kilodasın canım şuan
61 küsürlerdeyim.ben gebelikte aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum.kortizonda kullanmıştım o dönemde 3 ay.6 kilo almıştım ameliyat sonrası da hep yattım 2 kiloda öyle almıştım.55 e inmem lazım.doktor özellikle uyardı beni ideal kilona in diye.pıhtılaşmam olduğu için kiloya dikkat ediyor.

Anladım canım Allah kolaylık versin

Evet herşey normal.demir düşük d vit sınırda.ama devamlı takviye kullanıyorum.
Yemiyorum spor yapıyorum yine de veremiyorum inşallah kolaylık verir bi tuhaflık var anlamadım.senin nasıl gidiyor
Bilmiyorm benim nasıl kilo aldım gibi hissediyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorm ama ben spor yapamıyorum henüz

Canım YouTube da Ebru Ceylan Ovulasyon testi yaz videosunu izle ve onun testleri gerçekten hassas test ve uğurlu diyor herkes (doğru testpit yaptığı içindir bence ) orda yazıyor ne Zaman yapacağın vs

yaaaa videoyu izleyeyim ovul 50lik almıştım gitti gidiyordan o bitince ondan alırım artık sağol canım

Canım d vit ocean alsana ocean d3k2 damlası var o çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…