- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razi olsnRabbim afiyet versin ikinizede canım afiyette daim kılsın dua edelim inşallah
İyiyim canım sen nasılsınLarka nasılsın yazıcaktım becerememişim
Bende iyiyim tatlımİyiyim canım sen nasılsın
Kızlar hayit tohumunu kullanan var mi acaba bende 5 gün oldu başlayalı 9 Aydın istiyoruz bizde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bizde istiyoruz 4 aydır falan okmuyor öncesinde troid problemim vardı yaklasık 1 yıldırevliyim troid problemimi ilac ile hallettim yani omur boyu kullanacam fakat degerlerim duzgun ilac sayesinde doktora gidip bir takım testler yapılıyormus galiba siz yaptırdınız mı hormon testi vs yoksa daha erken miKızlar hayit tohumunu kullanan var mi acaba bende 5 gün oldu başlayalı 9 Aydın istiyoruz bizde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok canım hiç umudum yok olsun diğer aya nasiptir inşallahBende bunay umutluydum canım ya iyi değerlendirmiştik. İnsan üzülüyor. Belli olmaz canımbelki vardır bebişin
İnşallah canımYok canım hiç umudum yok olsun diğer aya nasiptir inşallah
Sen neler yapıyorsun canım konuşamıyoruz giremiyordum pek benİnşallah canım
Evet ya özletiyorsun kendini iyiyim canım aynı bildiğin gibi. Sen nasılsınSen neler yapıyorsun canım konuşamıyoruz giremiyordum pek ben
İyiyim bende bu günlerde üzerimde bir tembellik var anlatamam temizlik yapmadan duramayan ben canım temizlik yapmak istemez olduEvet ya özletiyorsun kendini iyiyim canım aynı bildiğin gibi. Sen nasılsın
Biraz dinlen zaten tertemizdir her yerİyiyim bende bu günlerde üzerimde bir tembellik var anlatamam temizlik yapmadan duramayan ben canım temizlik yapmak istemez oldu
Benim ki pis keşke diyorum biri gelse temizleseBiraz dinlen zaten tertemizdir her yer
Yok yok karar verdim yarın dip bucak temizlik yapcamBiraz dinlen zaten tertemizdir her yer
Yarın kendimi temizleyip cuma sana geçiyorum canım hiç merak etmeBenim ki pis keşke diyorum biri gelse temizlese
Gerçekten çok güzel canım bekliyormYarın kendimi temizleyip cuma sana geçiyorum canım hiç merak etme
Aminİnşallah Allah gönlüne göre versin