- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.481
Şafak kaç kaldı canımYok kuzum ya aynı sadece göğüs ağrım var o da azaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şafak kaç kaldı canımYok kuzum ya aynı sadece göğüs ağrım var o da azaldı.
Ne kadar süredir istiyordun canımBenim de iki gündür midem yaniyo ve bulantım var ümidim yok ama insan ister istemek hevesleniyo
4Şafak kaç kaldı canım
38 haftaya kadar çalışabilir raporo alabiliyorsun ama kişiye bağlı benim nasıl ilerleyecek süreç gosterecek bende 38 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle tabiBende iyiyim canım
İşten ne zman izne ayrılacaksın canım
İnşAllah güzel haber alalım dua ediyorm
Kendini iyi hissedersen ki inşallah hissedersin öyle yaparsın canım 38 haftalıkken bırakırsın Larka kafama şey takıldı gittiğiniz doktor size tüp bebek demişti değil mi ben yanlış hatırlıyorum vaktin varsa o süreci tekrar anlatır mısın38 haftaya kadar çalışabilir raporo alabiliyorsun ama kişiye bağlı benim nasıl ilerleyecek süreç gosterecek bende 38 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle tabi
Allah razı olsun canımİnşAllah güzel haber alalım dua ediyorm
İlk birsene takmadilar bile beni hiç bir doktur herşey yolunda stres yapma olur dediler iki sene ye yakın süre sonra eşimden tes istediler onda sorun çıktı işte benimde bı ara fsy yüksek çıktı sonra düştü işte tüp bebek ben çok istedim eşimin gereği mağlup sık birliktelik olmuyodu ondan en garanti yol demişti doktor işin sirru sık ilişki demiştiKendini iyi hissedersen ki inşallah hissedersin öyle yaparsın canım 38 haftalıkken bırakırsın Larka kafama şey takıldı gittiğiniz doktor size tüp bebek demişti değil mi ben yanlış hatırlıyorum vaktin varsa o süreci tekrar anlatır mısın
Eşim yönetici bir çok kişiden sorumlu malesef çoğu zaman görmüyorum bile uyuya kaliyorumİlk birsene takmadilar bile beni hiç bir doktur herşey yolunda stres yapma olur dediler iki sene ye yakın süre sonra eşimden tes istediler onda sorun çıktı işte benimde bı ara fsy yüksek çıktı sonra düştü işte tüp bebek ben çok istedim eşimin gereği mağlup sık birliktelik olmuyodu ondan en garanti yol demişti doktor işin sirru sık ilişki demişti
Kız benimki 9/5 çalışıyor da ne faydası varbak kaç aydır evdeyiz birde evden çalışıyor.Eşim yönetici bir çok kişiden sorumlu malesef çoğu zaman görmüyorum bile uyuya kaliyorum
Kız benimki 9/5 çalışıyor da ne faydası varbak kaç aydır evdeyiz birde evden çalışıyor.
[/QUOT. Belki olmuştur faydası dur bakalim
Büyük ihtimalle bizim de bu yüzden olmuyor 1 gün oluyorsa 1 hafta olmuyor ilişkiİlk birsene takmadilar bile beni hiç bir doktur herşey yolunda stres yapma olur dediler iki sene ye yakın süre sonra eşimden tes istediler onda sorun çıktı işte benimde bı ara fsy yüksek çıktı sonra düştü işte tüp bebek ben çok istedim eşimin gereği mağlup sık birliktelik olmuyodu ondan en garanti yol demişti doktor işin sirru sık ilişki demişti
Çarşıdan geldim canım ben şimdi oturuyorumKızlar napıyorsunuz
Aynen canım ondan olmuyo benim eltim ikinciyi düşünüyorum dedi ve iki hafta her gün ilişki olmuş ve hemen hamile kaldı 36 yaşında bideBüyük ihtimalle bizim de bu yüzden olmuyor 1 gün oluyorsa 1 hafta olmuyor ilişki
Yakın arkadaşımda gün aşırı bir ay düzenli birliktelik ve hamile kaldiAynen canım ondan olmuyo benim eltim ikinciyi düşünüyorum dedi ve iki hafta her gün ilişki olmuş ve hemen hamile kaldı 36 yaşında bide
Aynen bizimde öyle sürekli bişey çıkıyor.Büyük ihtimalle bizim de bu yüzden olmuyor 1 gün oluyorsa 1 hafta olmuyor ilişki
İyi yapmışsın canım kalabalık mıydıÇarşıdan geldim canım ben şimdi oturuyorum
Aynen canım ondan olmuyo benim eltim ikinciyi düşünüyorum dedi ve iki hafta her gün ilişki olmuş ve hemen hamile kaldı 36 yaşında bide
Bizim eşler mi problemli acabaYakın arkadaşımda gün aşırı bir ay düzenli birliktelik ve hamile kaldi