- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.461
İyiyim canım benim eşim izinli pek giremiyorumMucizemm222 yok yine kaç gündür iyidir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım benim eşim izinli pek giremiyorumMucizemm222 yok yine kaç gündür iyidir inşallah
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyleDaha adetine çok yok muydu canım dr a git bakalım bir geçen ayda adet olamamıştın.
Olabilir neden olmasın ki Allah ol derse olurBirşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Günaydın tatlım nasılsınGünaydın canım
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın tatlım nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın uykumu alamadım uyjum varGünaydın canım nasılsın
Normal canım ilk zamanlar uyku yaparmış daha çok uyuma hissi yorgunluk Bulantın var mıİyiyim canım sen nasılsın uykumu alamadım uyjum var
Canım 5 saatlik uyudum sadece.hafif bulantım var zaten normalde de oluyodu bendeöyle herşeyi yiyemem çok kısır hiç sevmem patlıcan yemem nohut et sevmem öyle çok az yerim zayifladim iki kilo vermişimNormal canım ilk zamanlar uyku yaparmış daha çok uyuma hissi yorgunluk♥♥ Bulantın var mı
Sen nasılsın canım farklı birşey var mıNormal canım ilk zamanlar uyku yaparmış daha çok uyuma hissi yorgunluk♥♥ Bulantın var mı
Beslenmene dikkat et canım et yemiyorsan balık ye. B vitamini önemliCanım 5 saatlik uyudum sadece.hafif bulantım var zaten normalde de oluyodu bendeöyle herşeyi yiyemem çok kısır hiç sevmem patlıcan yemem nohut et sevmem öyle çok az yerim zayifladim iki kilo vermişim
Yok kuzum ya aynı sadece göğüs ağrım var o da azaldı.Sen nasılsın canım farklı birşey var mı
Yok kuzum ya aynı sadece göğüs ağrım var o da azaldı.
[/QUOTE.
Hiç belli olmuyor canım bı baktın hamişşin inşallah
İnşallah bebistendirBenim de iki gündür midem yaniyo ve bulantım var ümidim yok ama insan ister istemek hevesleniyo
Bende iyiyim canımİyiyim canım sen nasılsın
İşten ne zman izne ayrılacaksın canımİyiyim canım sen nasılsın uykumu alamadım uyjum var