Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte canım herkese ayrı sınav veriyor rabbim. Bizimde sınavımız bu. Allah daha büyük daha zor şeylerle sınamasın

İnşallah hemencecik olur canım hem teselli olur sana hem müjde. Kür mü yapmayı düşünüyorsun.
Biznillah canım.Ek vitamin hiç kullanmıyordum bu ay D omega 3 propolis kullanmayı düşünüyorum, ovülasyon takibi, hayıt, kurban kestireceğim, Meryem suresi hergün bir de 21 günlük if diyeti ile beraber şekersiz sıkı bi diyet . Programım bu şekilde bakalım Cenab-ı hak ne takdir eder

Hamiş var mı aramızda kızlar ben ara verdiğim için habersizim bat tarihi yakın olan var mı ben her an olabilirim gecikti Ocak’tan beri gecikmezdi 😟 bir sürü test yaptım psikolojik rahatsızım galiba ben tek çizgi görüyorum tekrar yapıyorum bi iki gün sonra 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Bizde çok istiyoruz ama olmuyo saglikliyim herseyim normal tiroid seviyem yüksek diye ilaç kullanıyorum baya düştü düzeldi de yinede kullanıyorum dün 8.ayimiza girdik evleneli ama olmuyo bı türlü hayirlisiyla alsaydık meleklerimizi kucağımıza

Yaaa Larka Larka cımm ALLAH mübarek eylesin çok sevindim ya en son soğan kürü yapıyordun dimi kistin düşüyordu öyle mevzular vardı sanki ay canım hadi bakalım RABBİM afiyetle kucağına almayı nasip etsin ya😍😍😍 ne kadardır olmuyordu canım
Amin canım çok teşekkür ederim 💖 🙏darısı başına 🙏 evet 9 gün soğan kürü uyguladım yumurtlamada bıraktım infolik kombi d vitamini kullandım eşimde çinko ve e vitamini kullandi😍 Rabbim en kısa sürede sizlerede nasıl etsin hepinize dua ediyorum

X