- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.441
Amin canımİşte canım herkese ayrı sınav veriyor rabbim. Bizimde sınavımız bu. Allah daha büyük daha zor şeylerle sınamasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımİşte canım herkese ayrı sınav veriyor rabbim. Bizimde sınavımız bu. Allah daha büyük daha zor şeylerle sınamasın
Hamilelik testi sipariş verdim neyin gazına geldiysemAmin canım
Oh belkide vardır içine doğmuştur ondan söylemişsindirHamilelik testi sipariş verdim neyin gazına geldiysem
Amin canım hepimizin inşallahBaşla canım inşallah hemencecik olur
İnşallah öyle olurOh belkide vardır içine doğmuştur ondan söylemişsindir
Biznillah canım.Ek vitamin hiç kullanmıyordum bu ay D omega 3 propolis kullanmayı düşünüyorum, ovülasyon takibi, hayıt, kurban kestireceğim, Meryem suresi hergün bir de 21 günlük if diyeti ile beraber şekersiz sıkı bi diyet . Programım bu şekilde bakalım Cenab-ı hak ne takdir ederİşte canım herkese ayrı sınav veriyor rabbim. Bizimde sınavımız bu. Allah daha büyük daha zor şeylerle sınamasın
İnşallah hemencecik olur canım hem teselli olur sana hem müjde. Kür mü yapmayı düşünüyorsun.
Canım Larka hamile şuanHamiş var mı aramızda kızlar ben ara verdiğim için habersizim bat tarihi yakın olan var mı ben her an olabilirim gecikti Ocak’tan beri gecikmezdi bir sürü test yaptım psikolojik rahatsızım galiba ben tek çizgi görüyorum tekrar yapıyorum bi iki gün sonra
Ben varım 20 şubat 2019da düşük yaptım bir daha olmadı.. Bugün adetim 4 gün geçmişti test yaptım negatif! TiksindimmmmBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Eşin gitti mi canım doktoraBizde çok istiyoruz ama olmuyo saglikliyim herseyim normal tiroid seviyem yüksek diye ilaç kullanıyorum baya düştü düzeldi de yinede kullanıyorum dün 8.ayimiza girdik evleneli ama olmuyo bı türlü hayirlisiyla alsaydık meleklerimizi kucağımıza
Ben gittim yumurtalık testi falan sağlıklı çıktı kist falan yok dedi folikasit verdiEşin gitti mi canım doktora
Eşine sperm testi yapıldı mı canım.Ben gittim yumurtalık testi falan sağlıklı çıktı kist falan yok dedi folikasit verdi
Hayir canım yapilmadi temmuzun başında hastaneye gidip guatrdan kontrolüm var 2 ayda bir gel dedi ilk kontrolumü yaptircam o zaman da onunki yapilacakEşine sperm testi yapıldı mı canım.
Canım hayırlısı olsun.Hayir canım yapilmadi temmuzun başında hastaneye gidip guatrdan kontrolüm var 2 ayda bir gel dedi ilk kontrolumü yaptircam o zaman da onunki yapilacak
Amin canım çok teşekkür ederim darısı başına evet 9 gün soğan kürü uyguladım yumurtlamada bıraktım infolik kombi d vitamini kullandım eşimde çinko ve e vitamini kullandi Rabbim en kısa sürede sizlerede nasıl etsin hepinize dua ediyorumYaaa Larka cımm ALLAH mübarek eylesin çok sevindim ya en son soğan kürü yapıyordun dimi kistin düşüyordu öyle mevzular vardı sanki ay canım hadi bakalım RABBİM afiyetle kucağına almayı nasip etsin ya ne kadardır olmuyordu canım
İnslah çok istiyoruzCanım hayırlısı olsun.