- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.421
Sende durumlar nasıl canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende durumlar nasıl canım
Perşembe adet tarihim canım beklemedeyim.Sende durumlar nasıl canım
Ayy az kalmış canim inşallah bebiş tutunmuştur güzel haberler verirsin bizlere burdan inşallahPerşembe adet tarihim canım beklemedeyim.
inşallah kuzum ya.Ayy az kalmış canim inşallah bebiş tutunmuştur güzel haberler verirsin bizlere burdan inşallah
İnşallah amininşallah kuzum ya.
Az kalmış canım inşallah güzel bir haber alırsınPerşembe adet tarihim canım beklemedeyim.
İnşallah canım yaa. Kendimi umutlandırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor hepAz kalmış canım inşallah güzel bir haber alırsın ❤
Doğru canım haklısın. Benim zaten hiç umudum yok bu aydan Mucizemm222 gibi değerlendiremedimİnşallah canım yaa. Kendimi umutlandırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor hep
Geçti mi yymurtlaman dene yinede hiç belli olmuyo canimDoğru canım haklısın. Benim zaten hiç umudum yok bu aydan Mucizemm222 gibi değerlendiremedim
Tek bir haftada yumurtlamak çok kötü ya hep olmalı bence kaçırma diye bişey olmazDoğru canım haklısın. Benim zaten hiç umudum yok bu aydan Mucizemm222 gibi değerlendiremedim
Geçti kuzum 3 gün önceydi sanırımGeçti mi yymurtlaman dene yinede hiç belli olmuyo canim
Bencede ya sperm hep var yumurta da olmalı benceTek bir haftada yumurtlamak çok kötü ya hep olmalı bence kaçırma diye bişey olmaz
Aynen. Bu kadr streste olmaz bizeBencede ya sperm hep var yumurta da olmalı bence
Ay sorma çok zoruma gidiyor ama geçen ay ben zaten olmayacağına emin oldum. Sıkıntı saçlarıma beyaz düşmüş bugun farkettim acıyorum bazen kendime. Bazen de sorguluyorum bi yerde bi hata kusur mu işledim diye düşünüyorum. Bi hatam günahim varsa rabbim affetsin. Bizlerede nasip etsin inşallahAynen. Bu kadr streste olmaz bize
Başla canım inşallah hemencecik olurDualarımdasınız kızlar adet olucam bi kaç güne tekrar çalışmaya başlıcam görüşmediğimiz dönem içinde 2 kere adet gördüm hiç bi şey yapmamıştım yapacak durumda değildim zaten bu 3 olacak adetim 2. Günü itibariyle bir takım çalışmalara başlıcam bakalım bu ay nasibimiz ne olacak Mevla hakkımızda en güzelini bilir
Öyle düşünme canım kabahatdiz hatasız insan mı var muhakak hepimizin gunahida sevabi da var . Allah affetsin bizleriAy sorma çok zoruma gidiyor ama geçen ay ben zaten olmayacağına emin oldum. Sıkıntı saçlarıma beyaz düşmüş bugun farkettim acıyorum bazen kendime. Bazen de sorguluyorum bi yerde bi hata kusur mu işledim diye düşünüyorum. Bi hatam günahim varsa rabbim affetsin. Bizlerede nasip etsin inşallah
İşte canım herkese ayrı sınav veriyor rabbim. Bizimde sınavımız bu. Allah daha büyük daha zor şeylerle sınamasınAy sorma çok zoruma gidiyor ama geçen ay ben zaten olmayacağına emin oldum. Sıkıntı saçlarıma beyaz düşmüş bugun farkettim acıyorum bazen kendime. Bazen de sorguluyorum bi yerde bi hata kusur mu işledim diye düşünüyorum. Bi hatam günahim varsa rabbim affetsin. Bizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah hemencecik olur canım hem teselli olur sana hem müjde. Kür mü yapmayı düşünüyorsun.Dualarımdasınız kızlar adet olucam bi kaç güne tekrar çalışmaya başlıcam görüşmediğimiz dönem içinde 2 kere adet gördüm hiç bi şey yapmamıştım yapacak durumda değildim zaten bu 3 olacak adetim 2. Günü itibariyle bir takım çalışmalara başlıcam bakalım bu ay nasibimiz ne olacak Mevla hakkımızda en güzelini bilir
Amin canım hayırlısını versin hakkımızdaÖyle düşünme canım ♥ kabahatdiz hatasız insan mı var muhakak hepimizin gunahida sevabi da var . Allah affetsin bizleri
Amin canım sen bizleri dua et emi hamilelerin duası kabul olurÖyle düşünme canım ♥ kabahatdiz hatasız insan mı var muhakak hepimizin gunahida sevabi da var . Allah affetsin bizleri