- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.381
Olsun canım motive olur sanada 300 gr bile mutlu ediyor beniİnşAllah canım aslında tartılmasam iyiydi ama olsun ya sabah sabah mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım motive olur sanada 300 gr bile mutlu ediyor beniİnşAllah canım aslında tartılmasam iyiydi ama olsun ya sabah sabah mutlu oldum
Ayy sakın yapma 34 ne öyle bı ara xs bile belimden dusuyodu tekrar eski kiloma döndüm bilinçli bu kiloda kaliyorum hiç boşuna verme ya Deli kızBende 38 bedenim kız gözüm 34 de
Kontrole ne zaman gidiceksin belli miAyy sakın yapma 34 ne öyle bı ara xs bile belimden dusuyodu tekrar eski kiloma döndüm bilinçli bu kiloda kaliyorum hiç boşuna verme ya Deli kız
Olsun canım motive olur sanada 300 gr bile mutlu ediyor beni
Bilmiyorm alakası var mı ama d vitamini kullanmaya başlayalı verdim kiloyuOlsun canım motive olur sanada 300 gr bile mutlu ediyor beni
Evet canım tabiki var ben geçen yıl 1 ay diyete rağmen hiç kilo verememiştim sonra diyetisyen arkadaşım b d ve demire baktırmamı istedi çünkü bunların eksikliği kilo vermeyi engelliyor ben de gidip ölçtürdüm ve d vit 4tü doktor sen nasıl ayakta kalıyorsun dedi ama ilaç kullanmaya başlayınca hemen vermeye başlamıştımBilmiyorm alakası var mı ama d vitamini kullanmaya başlayalı verdim kiloyu
Belki d vitamini eksikliğide kilo yapıyordur canım.Bilmiyorm alakası var mı ama d vitamini kullanmaya başlayalı verdim kiloyu
Benim de 9 çıktı d vitaminiEvet canım tabiki var ben geçen yıl 1 ay diyete rağmen hiç kilo verememiştim sonra diyetisyen arkadaşım b d ve demire baktırmamı istedi çünkü bunların eksikliği kilo vermeyi engelliyor ben de gidip ölçtürdüm ve d vit 4tü doktor sen nasıl ayakta kalıyorsun dedi ama ilaç kullanmaya başlayınca hemen vermeye başlamıştım
Büyük ihtimalle olablir canım cidden çok düşük benimBelki d vitamini eksikliğide kilo yapıyordur canım.
1 temmuz demişti doktor en son gittiğimdeKontrole ne zaman gidiceksin belli mi
İhmal etme canım hamileliği de etkiler belkiBüyük ihtimalle olablir canım cidden çok düşük benim
Çok heyecanlı değil mi ya inşallah sağlıklı büyüyordur1 temmuz demişti doktor en son gittiğimde
Öyle canım haklısınİhmal etme canım hamileliği de etkiler belki
Kaç gündür eşimle yürüyüş yapalım diyoruz benim dediğim gün o yorgun oluyor. Onun dediği gün benÖyle canım haklısın
Aynı bizde öyle kaç gündür belim fenaydı bugun iyi gidelim dedim eşim ben yorgunum gözüm almıyor dediKaç gündür eşimle yürüyüş yapalım diyoruz benim dediğim gün o yorgun oluyor. Onun dediği gün ben
Eve tıkıldık valla çok hareketsizim ben kaç aydırAynı bizde öyle kaç gündür belim fenaydı bugun iyi gidelim dedim eşim ben yorgunum gözüm almıyor dedi
Açlık orucuna benziyorAralıklı oruç diye de geçiyor canım adı mesela 18.30 yemek yedin en son sonra su yeşil cay şekersiz çay kahve gibi şeyleri içebilirsin 18 saat boyunca hiç bşey yemeyeceksin 18 saatin sonunda istediğini yiyebilirsin. Yani ben 18 saat yapıyorm 6 saat yemek yeme vaktim var. 16 saat olanı var 12 saat olanı var bi program var onu indir adı oruç takibi uygulamanın
Çok heyecanlı değil mi ya inşallah sağlıklı büyüyordur
[/QUOTE inşallah canım amin darısı başına
Canım aç kalınmıyor. Saatler arası yemek yiyorsun. Onun dışında içecek serbestAçlık orucuna benziyor