- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.341
Gögüslerinde de var mı aynı durum kaç gün kaldı adeteKızlar biley sorcam saçma biraz peşin peşin söyleyimbenim ten rengim beyaz o yüzden bacaklarımda falan damarlarım zaten belli oluyor ama bugün bacaklarımdaki kırmızı kırmızı kılcal damarlar da gözüküyor. Ne alaka anlamadım. Kıpkırmızı bacaklarım özellikle üst bacaklarım. Neden olur ki bu
6 gün var canım. Göğüslerimde mavi damarlar belirgin ama normaldede belirgin bence ekstra bir durum değil. Ama çok ağrıyor.Gögüslerinde de var mı aynı durum kaç gün kaldı adete
Bilemedim ama6 gün var canım. Göğüslerimde mavi damarlar belirgin ama normaldede belirgin bence ekstra bir durum değil. Ama çok ağrıyor.
Tam hatırlamıyorum canım ama sanırım erken olmuştumErken mi regl oldun
Ay hadi İnşallah hayırlı haberler yoldadır6 gün var canım. Göğüslerimde mavi damarlar belirgin ama normaldede belirgin bence ekstra bir durum değil. Ama çok ağrıyor.
o ay farkli hissetmis miydin pekiTam hatırlamıyorum canım ama sanırım erken olmuştum
Bilemedim amagüzel şeyler hissettim bian
Yok kızlar ya artık umutlanmak yokAy hadi İnşallah hayırlı haberler yoldadır❤
İnşaallah gebeliktir canım ben kalamadım malesefBende yeni bu ay kullandim bal tarcin corekotu adetime 15 gun var ama bu ay degisik hisediyom mide yanmasi oluyo ilk defa yasiyom heralde mide yanmasodir kasiklarima agro giriyo belime hamile kalma ihtimalim var mi acaba ya
Canım bayağı önce yapmıştım tam hatırlamıyorumo ay farkli hissetmis miydin peki
Ya deme öyleYok kızlar ya artık umutlanmak yok
Şaşıyor zaten 5 6 ay dediğime bakma ilaç içmesem yıllarca olmam. Ama artik tarçınlı su ve masaj ile sokuluyor gibi bu ay ise yaramadı amabaya geçiyormuş insanın dengesi şaşar.
Amin cümle müslümanınCanım çok geçiyormuş Allah yardımcın olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasılsın canımGünaydın canım
İyiyim canım ortalık topladım oturuyorum. Birazdan kahvaltı hazırlamaya kalkıcam. Sen napıyorsunNasılsın canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Kolay gelsin canım. Bende aynı toplamaya çalışıyorum etrafıİyiyim canım ortalık topladım oturuyorum. Birazdan kahvaltı hazırlamaya kalkıcam. Sen napıyorsun