- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.321
Canım çok geçiyormuş Allah yardımcın olsun5 6 ay kadar geçebiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçiyormuş Allah yardımcın olsun5 6 ay kadar geçebiliyor
İlk defa duydum canım ne oluyor oselam kızlar prefert jel deneyeniniz var mı???
Allah ıslah etsin onlarıYa bu insanların derdi zoru be anlamıyorum. Yine biri hamile ama cinsiyetten memnun değil. Bu nedir arkadaş ya
İlk defa duydum canım ne oluyor o
Sürekli böyle konu açıyorlar görünce çıldırıyorum artık insanlar mı şükürsüz biz mi bu konulara fazla hassasız anlamıyorumAllah ıslah etsin onları
Nankör bazı insanlar o yüzden bunlarSürekli böyle konu açıyorlar görünce çıldırıyorum artık insanlar mı şükürsüz biz mi bu konulara fazla hassasız anlamıyorum
. Dinlenmece ben acayip uykum var canım srn neyapiyosunKızlar napıyorsunuz ♥♥
Bunlar güzel yorgunluklar canım. iş yerinde dinlenebilir musun.Bende yemeği biraz fazla kaçırdım davul gibi dolanıyorum. Dinlenmece ben acayip uykum var canım srn neyapiyosun
Bende çayı demledim gidip alıp içmeye üşeniyorum,Kızlar napıyorsunuz ♥♥
Bizde çay kahve servisini sağılsun eşim hallediyor bazen yazı tura atıyoruz şansa hep ona çıkıyorBende çayı demledim gidip alıp içmeye üşeniyorum,
Bende yeni bu ay kullandim bal tarcin corekotu adetime 15 gun var ama bu ay degisik hisediyom mide yanmasi oluyo ilk defa yasiyom heralde mide yanmasodir kasiklarima agro giriyo belime hamile kalma ihtimalim var mi acaba yaBen şuan çörek otu bal tarçın kullanıyorum yani kullandım bitti şimdi yumurtlamayı değerlendiriyorum sen yaptın mı hiç kür falan
Yurus iyi gelir canım ben ziplardim hatta 120 ye kadar sayardom sen zıplama ama ne olur ne olmaz okul değil canım yol yoruyo beni ayakta oluyorum geneldeBunlar güzel yorgunluklar canım. iş yerinde dinlenebilir musun.Bende yemeği biraz fazla kaçırdım davul gibi dolanıyorum
Erken mi regl oldunBende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
Ayy canım çok dikkat et olmazsa birlerinden rica edip otur.Yurus iyi gelir canım ben ziplardim hatta 120 ye kadar sayardom sen zıplama ama ne olur ne olmaz okul değil canım yol yoruyo beni ayakta oluyorum genelde
Bende mi öyle yapsam acaba çok da şansımız kesin o kazanır hepBizde çay kahve servisini sağılsun eşim hallediyor bazen yazı tura atıyoruz şansa hep ona çıkıyor
Dene kız ne kaybedersin. Her türlü sen getireceksen eğerBende mi öyle yapsam acaba çok da şansımız kesin o kazanır hep
Yarın akşam deneyeceğim canımDene kız ne kaybedersin. Her türlü sen getireceksen eğer