- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.361
Nasılsın canım kontrole ne zman gideceksin annesiGünaydın canım
İyiyim çok şükür sen nasılsın canım1 temmuz da gelin demişti doktor kontrol içinNasılsın canım kontrole ne zman gideceksin annesi
Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsun temizlik yapmaya çalışıyorumİyiyim çok şükür sen nasılsın canım1 temmuz da gelin demişti doktor kontrol için
Günaydın canimmmGünaydın kızlar
Nasılsın canımGünaydın canimmm
İyiyim hayatım malum sabah rutinleri sen nasılsınNasılsın canım
Bende iyiyim hamdolsun canımİyiyim hayatım malum sabah rutinleri sen nasılsın
Kacar kilo verdiniz kizlarİnşallah daha da vericeksin
Yarın tartılcam şimdi çok yedim hayal kırıklığı olurKacar kilo verdiniz kizlar
Ye canin ne cekiyosa yalnız hateketli ol bütün sır bu ben asitli ve hazır meyve sular ve şeker dışında hemen hemen herşeyi yerim biraz tez canliyom ondan kilo almıyorum zayıf sayılmam biraz etliceZaten bu ara doymuyorum
Bakalım hamilelik boyunca kaç kilo alacaksın canımYe canin ne cekiyosa yalnız hateketli ol bütün sır bu ben asitli ve hazır meyve sular ve şeker dışında hemen hemen herşeyi yerim biraz tez canliyom ondan kilo almıyorum zayıf sayılmam biraz etlice38 bedenim hatta bazı kıyafetler 40 etek mesela
İnşAllah canım aslında tartılmasam iyiydi ama olsun ya sabah sabah mutlu oldumİnşallah daha da vericeksin
O nedir kız
Aralıklı oruç diye de geçiyor canım adı mesela 18.30 yemek yedin en son sonra su yeşil cay şekersiz çay kahve gibi şeyleri içebilirsin 18 saat boyunca hiç bşey yemeyeceksin 18 saatin sonunda istediğini yiyebilirsin. Yani ben 18 saat yapıyorm 6 saat yemek yeme vaktim var. 16 saat olanı var 12 saat olanı var bi program var onu indir adı oruç takibi uygulamanınO nedir kız
Bende 38 bedenim kız gözüm 34 deYe canin ne cekiyosa yalnız hateketli ol bütün sır bu ben asitli ve hazır meyve sular ve şeker dışında hemen hemen herşeyi yerim biraz tez canliyom ondan kilo almıyorum zayıf sayılmam biraz etlice38 bedenim hatta bazı kıyafetler 40 etek mesela