- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.181
Ben kaşın kaşın bı hoş oldum bacaklarım ayaklarım çok kaşınıyor deniize gitmiştik ondan oldu sanırım kurudu ciltKızlarr nerdesiniz bakem
Bende dahaa acmadm TVBende aynı izlicek bişey bulamıyorum
Hiç bişey yok ciddenBende aynı izlicek bişey bulamıyorum
Nemlendirici sür canımBen kaşın kaşın bı hoş oldum bacaklarım ayaklarım çok kaşınıyor deniize gitmiştik ondan oldu sanırım kurudu cilt
Bepanten varsa sür rahatlarsınBen kaşın kaşın bı hoş oldum bacaklarım ayaklarım çok kaşınıyor deniize gitmiştik ondan oldu sanırım kurudu cilt
Zaten ev sıcak balkon soğuk şaştım kaldımHiç bişey yok cidden
Bende klima çalıştırıyorumZaten ev sıcak balkon soğuk şaştım kaldımbirde nem var
Bizde klima yok. Gerçi olsada eşim çalıştırmazBende klima çalıştırıyorum
Aslında haksız da değil. Belim ağrıyor ya bunu açınca daha çok ağrıyorBizde klima yok. Gerçi olsada eşim çalıştırmazhasta olurmuş
Dikkat et o zaman canım. Bel ağrısı kötü oluyor zaten iyice ağrıtmasınAslında haksız da değil. Belim ağrıyor ya bunu açınca daha çok ağrıyor
Çok zor gerçekten. Ameliyat mı olsam diyorum korkutuyorlar daha kötü oluyor falan diye aman ne sıkıntılı insanımDikkat et o zaman canım. Bel ağrısı kötü oluyor zaten iyice ağrıtmasın
Fıtık mı vardı canım. Ya bilemiyorsun ki kimine yarıyor ameliyat kimine yaramıyor daha kötü oluyor. Eşimdede varda o ağrıdığı zaman hemen egzersizleri var onları yapıyor. Bir kaç güne rahatlıyor beliÇok zor gerçekten. Ameliyat mı olsam diyorum korkutuyorlar daha kötü oluyor falan diye aman ne sıkıntılı insanım
Evet canım bel fıtığı var. Ben de yapıyorm ama değişen bşey olmuyor canımFıtık mı vardı canım. Ya bilemiyorsun ki kimine yarıyor ameliyat kimine yaramıyor daha kötü oluyor. Eşimdede varda o ağrıdığı zaman hemen egzersizleri var onları yapıyor. Bir kaç güne rahatlıyor beli
Seninki baya ilerlemişEvet canım bel fıtığı var. Ben de yapıyorm ama değişen bşey olmuyor canım
Sanırım öyle oldu kuzum. Hareketler hangi hareketler canım nerden bakıp yapıyor belki ben yanlış yapıyorumdurSeninki baya ilerlemiş
Canım geçen yaz fizik tedaviye gitmişti ordan verdiler hareketleri. Dur çekip yollayabilirsem yollayımSanırım öyle oldu kuzum. Hareketler hangi hareketler canım nerden bakıp yapıyor belki ben yanlış yapıyorumdur
Çok teşekkür ederim deneyeceğim canım inşallahAhsen555 canım eşim işaretli olanları yapıyor
Uyulması gereken kuralların hiç birine uymadığımı farkettim