-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.161
Senin haberin yok biz dans etcez artıkKesinlikle birde yürüyüş hormonlari dengeliyor
Ben sadece tek bir fotoda silik çizgi görebildim. Bir kaç gün sonra tekrar test yap bence. Umarım pozitiftirmerhaba kızlar bende 1 buçuk yıldır 2.bebek için uğraşıyorum malesef her ay hüsranpolikistik over ve kilo sorunum var soğan kürü 3 kere denedim olmadı bu ay ilk defa testere dişli aslan pençesi kürü yaptım 15 gün.. adetlerim düzensiz..göğüslerim çok ağırdığı için test yaptım...ilk bir dk içinde göründü çizgiler.. 10 dk dolmadan çektim fotoları da.. acaba test mi bozuk bilemiyorum uzun zamandan sonra bir çizgi görmek yada gördüğünü sanmak... eşim inanmıyor olduğuna çünkü daha önce şu sonradan çıkan çizgiler yüzünden çok hüsrana uğramıştık .... var mı yok mu bu pozitif sayılır mı? Fikirlerinize ihtiyacım var
Dün akşam
Eki Görüntüle 2649680 Eki Görüntüle 2649681
Bu Sabah
Eki Görüntüle 2649682 Eki Görüntüle 2649683 Eki Görüntüle 2649684 Eki Görüntüle 2649685
Doğrudur canım daha iyi hissediyorum kendimiKuzum daha sağlıklı aslında erken yatıp kalkmak. Vucuttaki hormanlar daha düzgün çalışıyormuş
Aynen ben ediyorm
Bende bugun başlarımAynen ben ediyormağırdan tokat sarmasından başlıyorum çiftetelli mezreke en son hareketli romanlar bitiriyorum
Birinde eşime yakalandım kulağım da kulaklık takılı oynuyorum neyse bi döndüm bana bakıyor sadecee baktı sonra gitti 2 3 dakika sonra bende gittim arkasından haykırarak gülüyordu odada
Ağzımdaki suyu püskürttüm kız allah iyiliğini versinBirinde eşime yakalandım kulağım da kulaklık takılı oynuyorum neyse bi döndüm bana bakıyor sadecee baktı sonra gitti 2 3 dakika sonra bende gittim arkasından haykırarak gülüyordu odada
Valla gülecek kadar var canımAğzımdaki suyu püskürttüm kız allah iyiliğini versinAdam beklemiyordu demek ki seni öyle görmeyi
Birinde eşime yakalandım kulağım da kulaklık takılı oynuyorum neyse bi döndüm bana bakıyor sadecee baktı sonra gitti 2 3 dakika sonra bende gittim arkasından haykırarak gülüyordu odada
Ben yalnizim genelde evde hareketli bı müzik. Duyum hemen dans ederim
Insallah canim ben de oyle dusunuyorum varsa bundan sonra yavas yavas koyulasirBen sadece tek bir fotoda silik çizgi görebildim. Bir kaç gün sonra tekrar test yap bence. Umarım pozitiftir
İnşallah canım. Koyulaşınca hemen kan verInsallah canim ben de oyle dusunuyorum varsa bundan sonra yavas yavas koyulasirinsallah
O zaman bundan sonraBen yalnizim genelde evde hareketli bı müzik. Duyum hemen dans ederim
NApıyorsun canımBen burdayım
TV izliyorum tatlım sen napyosunNApıyorsun canım
Bende aynı izlicek bişey bulamıyorumTV izliyorum tatlım sen napyosun