- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.141
İnşallah çokça amin Rabibim sanada en kısa sürede tattirsin bu duyguyu hamiş kalırsın inşallah hayırlısıyla inşallahAyy ne güzel maşallah maşallah Allah bizleri de sevinç göz yaşları dökmeyi nasip etsin inşallah❤
Ay canım benim amin inşallah ne güzel dualar ediyorsun bize Allah im evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah sana daİnşallah çokça amin Rabibim sanada en kısa sürede tattirsin bu duyguyu hamiş kalırsın inşallah hayırlısıyla inşallah
Amin inşallah canımAy canım benim amin inşallah ne güzel dualar ediyorsun bize Allah im evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah sana da
Amin canım sen bu ay kur falan denemiş mıydın biraz tiyo ver bizeAmin inşallah canım♥hepimize nasip etsin o günleri yaşatsın bizler hepimize inşallah
Yok canım sağlık ocağıSen kadın doğuma mı gittin
Sanırım soğan kürü yapmıştı canımAmin canım sen bu ay kur falan denemiş mıydın biraz tiyo ver bize
Soğan kürü yaptımAmin canım sen bu ay kur falan denemiş mıydın biraz tiyo ver bize
Bende d vitaminimi aksattim başlarım bari iyi oldu hatırlattın canım benimSoğan kürü yaptım
9 gün yumurtlamada bıraktım iki kez yumurtlama oldu yada ilki yumurtlama değildi birde infolik kombi kullandım birde d vitamini
Benimde çok düşük canım d vitaminimBende d vitaminimi aksattim başlarım bari iyi oldu hatırlattın canım benim
Günaydın canım
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim size sabır versin. Üzüme diyeceğim ama saçma olacak allahım yardımcınız olsunHepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim1 ay olacak bi iki gün sonra Duanızı eksik etmeyin ona da bana da İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin
Aynen canım erken yatıyorumGünaydın canımşaşırdım
Canım çok üzüldüm nurlarda yatsın allah size sabır versin dayanma gücü versin mekanı cennet olsun.Hepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim1 ay olacak bi iki gün sonra Duanızı eksik etmeyin ona da bana da İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin
Kuzum daha sağlıklı aslında erken yatıp kalkmak. Vucuttaki hormanlar daha düzgün çalışıyormuşAynen canım erken yatıyorum
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunHepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim1 ay olacak bi iki gün sonra Duanızı eksik etmeyin ona da bana da İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin
Kesinlikle birde yürüyüş hormonlari dengeliyorKuzum daha sağlıklı aslında erken yatıp kalkmak. Vucuttaki hormanlar daha düzgün çalışıyormuş