Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çokça amin Rabibim sanada en kısa sürede tattirsin bu duyguyu hamiş kalırsın inşallah hayırlısıyla inşallah
Ay canım benim amin inşallah ne güzel dualar ediyorsun bize Allah im evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah sana da

Hepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim 1 ay olacak bi iki gün sonra Duanızı eksik etmeyin ona da bana da İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim size sabır versin. Üzüme diyeceğim ama saçma olacak allahım yardımcınız olsun

Canım çok üzüldüm nurlarda yatsın allah size sabır versin dayanma gücü versin mekanı cennet olsun.

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…