- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.201
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsınGünaydın fıstıklar ♥
Günaydın fıstıklar ♥
Günaydın kızlarGünaydın canım nasılsın
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Dene bakalım canım belki faydası dokunurUyulması gereken kuralların hiç birine uymadığımı farkettim
İyiyim canım. Ortalık topluyorum sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
İnşAllah canımDene bakalım canım belki faydası dokunur
Bende iyiyim canım eşimi bekliyorm sağlık ocağına gideceğimİyiyim canım. Ortalık topluyorum sen nasılsın
Hayırdır kuzum geçmiş olsun olsun bişey mi varBende iyiyim canım eşimi bekliyorm sağlık ocağına gideceğim
Sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum canım o yüzden gideceğim. Bi de şeyi merak ettim diyelim bende idrar yolları enfeksiyonu var ilişki olduktan sonra eşime falan da geçer mi ya da onda var bana mı geçiyorHayırdır kuzum geçmiş olsun olsun bişey mi var
Hiç bir bilgim yok canım. Düşününce birbirinize taşıma olasılığınız yüksek geldi.Sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum canım o yüzden gideceğim. Bi de şeyi merak ettim diyelim bende idrar yolları enfeksiyonu var ilişki olduktan sonra eşime falan da geçer mi ya da onda var bana mı geçiyor
Bi gideyim bakalım ne diyor canım. Böyle bi huyum var bi yolculuk yapayım hemen idrar yolları enfeksiyonu oluyormHiç bir bilgim yok canım. Düşününce birbirinize taşıma olasılığınız yüksek geldi.
Uzun yolculuklarda mecburen umumi wc kullanılıyor ya ondan olabilir canım.Bi gideyim bakalım ne diyor canım. Böyle bi huyum var bi yolculuk yapayım hemen idrar yolları enfeksiyonu oluyorm
Basın sağolsun canım Allah sabirlik versinHepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim 1 ay olacak bi iki gün sonra Duanızı eksik etmeyin ona da bana da İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin
Adetine kaç gün var canım. Bugun daha belli sanki silik çizgiBu sabah ki testim hafif pembe Life light cok heyecanliyim pembe çizgiyi o kadar zaman hayal ettim ki hala inanamıyorum
Eki Görüntüle 2650050 Eki Görüntüle 2650054 Eki Görüntüle 2650057
Eki Görüntüle 2650066
adetlerim düzensiz canım pko dan dolayı bazen 30 bazen 40 bazen 50 yi buluyor... bugün döngümün 36.günü ... evet bugün birazcık da pembe fotolarda belli olmuyo amaAdetine kaç gün var canım. Bugun daha belli sanki silik çizgi