Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırdır kuzum geçmiş olsun olsun bişey mi var
Sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum canım o yüzden gideceğim. Bi de şeyi merak ettim diyelim bende idrar yolları enfeksiyonu var ilişki olduktan sonra eşime falan da geçer mi ya da onda var bana mı geçiyor

Sanırım idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum canım o yüzden gideceğim. Bi de şeyi merak ettim diyelim bende idrar yolları enfeksiyonu var ilişki olduktan sonra eşime falan da geçer mi ya da onda var bana mı geçiyor
Hiç bir bilgim yok canım. Düşününce birbirinize taşıma olasılığınız yüksek geldi.

Bu sabah ki testim hafif pembe Life light Life light cok heyecanliyim pembe çizgiyi o kadar zaman hayal ettim ki hala inanamıyorum 💕💕💕
20200617_094500.jpg 20200617_094307.jpg 20200617_094038.jpg
20200617_094410.jpg

Eklentiler

• 20200617_094534.jpg
    20200617_094534.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Hepinize selamlar kızlar ben babamı kaybettim 😓 1 ay olacak bi iki gün sonra😣 Duanızı eksik etmeyin ona da bana da 🤲🏻 İman gücü olmadan kaldırılacak acı değil lakin Cenab’ı hak veriyor gücünü. Çok acıtıyor ama avunacak bi sebep buluyor insan dünya devam ediyor acısı kalbini yakıyor böyle garip bir dünya işte burası. Kadir gecesi gününde vefat etti Rabbim ikram eyledi ona 🤲🏻Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah dua edin🤲🏻😪
Basın sağolsun canım Allah sabirlik versin 🙏

X