- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Doğum yaptıktan sonra haber vermeliAman Allah korusun verende allah alanda inşallah tez zamanda gebe haberlerimizi paylaşırız burda o saçma sapan soru soranlara söylemeyelim meraktan kudursunlar
İnşaallah canım dualarımız seninleKızlar bu gün yumurtlama günüm dua edin bana inşallah bu ay tutar
Doğum yaptıktan sonra haber vermeli
Kızlar okuduğumuzu burda bildiricekmiyiz yoksa herkes hergun kendisi takip edip okuycam mı sıra sıra herkese
Hep stresten canım aynen. Değerlendiricem her günü artıkBu nisan nasıl bi aysa zaten herkes geciktideğerlendir canım yarını ve sonraki günleri
Canım ovulasyon testin varsa test yap ancak ozmn kesin emin olabilirsin yumurtlama mi yoksa başka birşey miKızlar benim sağ kasığımda ağrı var adetim biteli 6 gün oldu sizce yumurtlama belirtisi mi yoksa hastalık felan olabilir mi 2 ay önce kürtaj oldum bu arada
Olabilir canım kesinlikle büyük bi ihitmal buKızlar benim sağ kasığımda ağrı var adetim biteli 6 gün oldu sizce yumurtlama belirtisi mi yoksa hastalık felan olabilir mi 2 ay önce kürtaj oldum bu arada
Ne kusuru canım adım Sıla bu aradaYaaa kusura bakma ben seni hep Merve diye okuyorum hakkını helal et
Henüz değil canımUyudunuz mu kızlar
Geç vakitleri yaptık yine erken saatte uyku uğramıyorHenüz değil canım
Ay sorma hiç huyum değildir normalde ama karantina günlerinde BÖyle oldumGeç vakitleri yaptık yine erken saatte uyku uğramıyor
Bir an önce atlarsak bu günleri canım ben de uyuyorum artık hayırlı gecelerAy sorma hiç huyum değildir normalde ama karantina günlerinde BÖyle oldum
Hayırlı geceler canım ben de uykuya geçiyorumBir an önce atlarsak bu günleri canım ben de uyuyorum artık hayırlı geceler