Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.
Vakti zamanı gelmemiş demek canım bende bekliyorum 2 buçuk yıldır bir problem yok ama hayırlı bir vakti var demek🤷🙏

Vakti zamanı gelmemiş demek canım bende bekliyorum 2 buçuk yıldır bir problem yok ama hayırlı bir vakti var demek🤷🙏
Kesinlikle öyle canım Allah ne zaman derse o zaman olucak inşallah 🙏 Rabbim bu güzel ramazan ayı güzel günlerde bebeklerimizin haberini alabilmesi ,bizlere çifte mutluluk yaşamayı nasip etsin inşaallah 🙏

Gittiğimiz doktorların dediğine göre hiç bir problem yokmuş. En son bı tüp bebek merkeziyle görüştük orasida herşeyin normal olduğunu söyledi çok büyük ihtimalle stres etken dedi.
Maalesef hepimiz stres yapıyoruz ve çok etkiliyor. Akışına b ırakın diyor doktorlar ama istemeden stres yaratıyoruz

Olur inşallah bi kaç rahatsızlığı olup gebe kalanlar var bizde kalırız dua ile ümit ile merak etmeyin allahın izniyle hepimiz anne olcaz 😘

Valla benimde haziranda senem dolacak tık yok o değilde ben beklerim ama çevremdeki insanların hamilemisin çocuk yok mu olmuyo mu demeleri çok canımı sıkıyor ister istemez stres yapıyorum
Ahh keske yapmasalar öyle ama yapıyorlar canım. Kim istemez ki anne baba olmak ama verende alanda rabbim vakti zamanı gelmeden olmiycak.insanlarimiz bunu düşünerek konuşanlar daha az üzülürüz. Bı zaten yipraniyoruz onlar öyle yapınca dahada çıkmaz oluyor bizim icin

Ahh keske yapmasalar öyle ama yapıyorlar canım. Kim istemez ki anne baba olmak ama verende alanda rabbim vakti zamanı gelmeden olmiycak.insanlarimiz bunu düşünerek konuşanlar daha az üzülürüz. Bı zaten yipraniyoruz onlar öyle yapınca dahada çıkmaz oluyor bizim icin

Yaramıza tuz basıyorlar hamile kalırsam hiçbirine sölemicem hakettiler bunu 😂😂😂

Kızlar bu ovulasyon testini bu sabah yaptım yarın büyük ihtimalle pik olacak yani normalde her ay 14.üncü günde yumurtlardım bu ay 18inci günde yumurtlamış olacagım adetim 4 gün geçikmişti ona yoruyorum ben

Eklentiler

• 38E7D1F1-95B6-4A9B-8A5A-9506D4C300BD.jpeg
    38E7D1F1-95B6-4A9B-8A5A-9506D4C300BD.jpeg
    194,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar bu ovulasyon testini bu sabah yaptım yarın büyük ihtimalle pik olacak yani normalde her ay 14.üncü günde yumurtlardım bu ay 18inci günde yumurtlamış olacagım adetim 4 gün geçikmişti ona yoruyorum ben
Bu nisan nasıl bi aysa zaten herkes gecikti😊değerlendir canım yarını ve sonraki günleri

Benimde eşimin babannesi yaşlı kadın lafta anlamıyo düşünmüyoruz istemiyoruz diyoruz konuşuyorda konuşuyor😂😂😂benden kaynaklı çocuğumuz olmazsa boşatır bizi diyorum eşime😜🤪

Aman Allah korusun verende allah alanda inşallah tez zamanda gebe haberlerimizi paylaşırız burda o saçma sapan soru soranlara söylemeyelim meraktan kudursunlar 😂

X