- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
Kızlar sağ kasığımda bi doluluk hissi var nasıl desem üzerinde bir ağırlık var gibi akıntım da başladı sanırım yumurtam çatlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon testim yok canım bugün incir kürü yaptım o yapmış olabilir miCanım ovulasyon testin varsa test yap ancak ozmn kesin emin olabilirsin yumurtlama mi yoksa başka birşey mi
İncir kürü yaptım sabah ondan da olabilir mi acaba canımOlabilir canım kesinlikle büyük bi ihitmal bu
Aynen benimde öyle ama adetim biteli daha 6 gün olduKızlar sağ kasığımda bi doluluk hissi var nasıl desem üzerinde bir ağırlık var gibi akıntım da başladı sanırım yumurtam çatlayacak
Olabilir canım erken çatlar olur yani öyleAynen benimde öyle ama adetim biteli daha 6 gün oldu
Allah razı olsun benim için dua edildiğini bilmek inanılmaz mutlu etti beni allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Beni de etiketler misiniz Bismillahirrahmanirrahim 
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımız için okuyacağız süremiz1 gündür
Z Zeynepfz5
 Ahsen555
A adessa01
 Mucizemm222
 Life light okudu
 bir mucizee
H Humeyrosssssss
 ogrtmnhnmm
 lettyortiz okudu
 Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
 Uykusuz Uykucu
D Duygurdvn
 Seyrannn
 Magnifiaque
 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Tabi ki etiketlerim canimBeni de etiketler misiniz
Reglim geçsin abdest alıp hemen okuyacağımBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 Okudu
Ahsen555 okudu
adessa01 . Okudu
Mucizemm222 okudu
Life light okudu
bir mucizee
Humeyrosssssss . Okudu
ogrtmnhnmm
lettyortiz okudu
Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
Seyrannn
Magnifiaque . Okudu
K Kubkubra okudu
Bir sevgili
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Tamam canim bugün ikinci arkadaşa geçeceğiz zaten daha yeni başladıkReglim geçsin abdest alıp hemen okuyacağım
Naberrrgünaydınlarrrrrrrrrr
çalışmacaaa sizden naberNaberrr
Canım ben Acele ediyorum çokCanım hamile kalamıyorum denmez ki buna henüz çok erken yelkenleri suya indirme hemen :)
Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir canım daha çok gençsin ben de 22 yaşındayım bize acele etmek değil oluruna bırakmak düşerr takma bu kadar ^^Canım ben Acele ediyorum çok