- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.101
Ağzın bal yesin canım kardeş kardeş buyuturuz bebislerimiziAyy inşallah Allah sizlere de bu ay nasip eder hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzın bal yesin canım kardeş kardeş buyuturuz bebislerimiziAyy inşallah Allah sizlere de bu ay nasip eder hayirlisiyla
Yerleşmemiydi acaba o kanamasıAh canım çok sevindim ya ama adet oldum demiştin sanki allahım ne güzel bir haber sabah sabah ❤
Demek ki yerleşmydi canım herkes de az olcak diye bişey yok iyi ama adet oldum diyorduya Larka peki nasıl hastaneye gitmek aklına geldi sonra acaba içine doğdu demekkiYerleşmemiydi acaba o kanaması
İşte sanırm müsait değil demek ki akşam alıcam ifadesiniDemek ki yerleşmydi canım herkes de az olcak diye bişey yok iyi ama adet oldum diyorduya Larka peki nasıl hastaneye gitmek aklına geldi sonra acaba içine doğdu demekki
Al canım yanlız cidden sevindim biz görürüz o günleri inşallahİşte sanırm müsait değil demek ki akşam alıcam ifadesini
Ya bende çok sevindim inşallah hatırlısıyla kucağına da alır.umut oldu bize geçen sevinmemizde boşuna değilmiş senin başladı mı yumurtlaman.Al canım yanlız cidden sevindim biz görürüz o günleri inşallah
Canım mide bulantilarim vardı aserme oldu acile gittik anlattım işte önce serum verdiler test yaptılar hamilesin dedilersonra hemen özel hastaneye gittik orda net belli olduDemek ki yerleşmydi canım herkes de az olcak diye bişey yok iyi ama adet oldum diyorduya Larka peki nasıl hastaneye gitmek aklına geldi sonra acaba içine doğdu demekki
İnşallah canım aminYa bende çok sevindim inşallah hatırlısıyla kucağına da alır.umut oldu bize geçen sevinmemizde boşuna değilmiş senin başladı mı yumurtlaman.
Canım mide bulantilarim oldu aserme falan doktora söyledim gebelik belirtisi dedi ama adet oldum dedim olsun dedi test yaptı çok yüksek bi değer dedi bı buçuk aylık dedi hamilesin isteKız anlat bir nasıl anladın nasıl öğrendin
Hafta sonu mu öğrendin
[/QUOTevet canim
Çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin nasıl bi duyguCanım mide bulantilarim oldu aserme falan doktora söyledim gebelik belirtisi dedi ama adet oldum dedim olsun dedi test yaptı çok yüksek bi değer dedi bı buçuk aylık dedi hamilesin iste
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah hayırlısıyla tez zamanda sanada nasip etsin inşallah çok güzel farklı bı duygu Rabbim istegen herkese nasip etsinÇok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin nasıl bi duygu
Amin canım. Bizi terk etmezsin dimiÇok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah hayırlısıyla tez zamanda sanada nasip etsin inşallah çok güzel farklı bı duygu Rabbim istegen herkese nasip etsin
AA olurmu öyle şey aşk olsunAmin canım. Bizi terk etmezsin dimi
Yok canım başlamadı daha yarından itibarenYa bende çok sevindim inşallah hatırlısıyla kucağına da alır.umut oldu bize geçen sevinmemizde boşuna değilmiş senin başladı mı yumurtlaman.
Aa hadi inşallahLarka oğlan olacak sanırım içime öyle doğdu
Canım sağlıklı hayırlı evlat olsun bende kız hissediyorumLarka oğlan olacak sanırım içime öyle doğdu
Senin ki doğrudur canım o zman sağlıklı olsunda hayırlısı olsun inşallahCanım sağlıklı hayırlı evlat olsun bende kız hissediyorum