- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.981
Günaydın canım evet bugunGünaydınkızlar ♥ dün TLF da sorun vardı ondan giremedim @ Life light bugün yumurtlama günü muydu yapış ha sakın eş geçme
Ay hadi İnşallah tutar iki kez yumurtlama günü diyorlar spermde sorun ypksa unutma canım bunuGünaydın canım evet bugun
Ay hadi İnşallah tutar iki kez yumurtlama günü diyorlar spermde sorun ypksa unutma canım bunu
Sen napıyorsun bitti mi adetinAy hadi İnşallah tutar iki kez yumurtlama günü diyorlar spermde sorun ypksa unutma canım bunu
Bitmedi gitti çok uzun sürdü ama az az oluyo anlamadım kadın olmak zor yaSen napıyorsun bitti mi adetin
Canım yumurtlama günü iki defa yapanlar var ve tutmuşBenimde bitti adetim bu ay gün aşırı ilişki düşünüyorum inşallah tutar
Doğru valla kadın olmak çok zorBitmedi gitti çok uzun sürdü ama az az oluyo anlamadım kadın olmak zor ya
Hadi inşallah canım. Bu ay nedendise bende farklı bir umut varBenimde bitti adetim bu ay gün aşırı ilişki düşünüyorum inşallah tutar
Hadi canım inşallahKızlar inşallah ben de bu ay takviyelere yeniden başlıyorum diğer aya bende deneme yapacağım.şimdilik prowomen omepaq10 demir e vit arı sütü propolis kullanacağım.ovülasyon testi almıştım onunla deneyeceğim.daha önce ovülasyonla tek ilişkiyle gebe kaldım yani ayda 1 defa ilişkiylebaşka zamanlar gün aşırı yaptığımız olmuştu olmamıştı bu işler yani biraz da nasip.lütfen kendinizi strese sokmayın ilişki yapsam mı yapmasam mı diye bir zorunluluk hissettiğinizde ister istemez stres hormonu yükseliyor akışına bırakın bence.ben erken yumurtluyorum genelde adetin hemen arkasına.bunu 3 yıl tecrübe ettikten sonra yeni öğrendim
Ayy ben çok yorgunum okul değilde yol yoruyo 3 vasıta değiştiriyorum hep aktarma gidiyorum esimle dışarı yemeye çıktık bize çok yakın bı yer süt aldım kaynattim duş falan derken çay demle anca oturdum şimdi sen neler yapiyosun hep mesai buralarKızlar hu hu
Ayy çok uzakmış canım 3 vasıta ne demek. Ben kendi arabamla yarım saat yol gitmeye dayanamıyordum vallaAyy ben çok yorgunum okul değilde yol yoruyo 3 vasıta değiştiriyorum hep aktarma gidiyorum esimle dışarı yemeye çıktık bize çok yakın bı yer süt aldım kaynattim duş falan derken çay demle anca oturdum şimdi sen neler yapiyosun hep mesai buralartabi hadi tutsun bu ay inşallah
Ah canım işin bayagi zor o zamanAyy ben çok yorgunum okul değilde yol yoruyo 3 vasıta değiştiriyorum hep aktarma gidiyorum esimle dışarı yemeye çıktık bize çok yakın bı yer süt aldım kaynattim duş falan derken çay demle anca oturdum şimdi sen neler yapiyosun hep mesai buralartabi hadi tutsun bu ay inşallah
MetrodayimKızlarrr ses verin
O öneriye benimde ihtiyacım varMetrodayimgidiyorum yemek yapcam daha.canim ya para biriktirmeye hiç beceremiyorum önerin varmı öneriniz 2012 den beri çalışıyorum ama hiç bir tasınmazim yok borcum da yok çok şükür
O öneriye benimde ihtiyacım varmerakla bekliyorum.