- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.961
Ahsen555 le Mucizemm222 giremiyor sanırım.Günaydın geçmiş olsun canım ayy benimdesabahtandr agriyo başım ilaç Alaçam mecburen gwcmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahsen555 le Mucizemm222 giremiyor sanırım.Günaydın geçmiş olsun canım ayy benimdesabahtandr agriyo başım ilaç Alaçam mecburen gwcmiyo
Geldim canimm bugün. Bayağı uyumuşum kaç gündür yoruluyordum
İyi yapmışsın canım dünlenmişsindir. NasılsınGeldim canimm bugün. Bayağı uyumuşum kaç gündür yoruluyordum
Ay evet canım yemekti falan bugün çok çabuk geçti hiç birşey yapasim yoktuİyi yapmışsın canım dünlenmişsindir. Nasılsın
Bitti mi adetinAy evet canım yemekti falan bugün çok çabuk geçti hiç birşey yapasim yoktu
En yakın zaman da ben de geliyorum kızlar benim de adetim bitti ama bakalım hayırlısıGeldim canimm bugün. Bayağı uyumuşum kaç gündür yoruluyordum
Hoş geldin canım. Nasıl geçiyor kiraz toplamaEn yakın zaman da ben de geliyorum kızlar benim de adetim bitti ama bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı canım benim Allah güldürsün artık hepimizin yüzünüEn yakın zaman da ben de geliyorum kızlar benim de adetim bitti ama bakalım hayırlısı
Yok canım oluyorum iki güne biter hayıt hapinada devam ediyorum bakalım hayırlısı artık iyice kafama takmaya başladımBitti mi adetin
Amin inşallah canım Allah razı olsunMerhabalar destek ve dua için yazmak istedim Rabbim hepinize nasip eder inşallah anne olmayı
Hoşbuldum canım az kaldı yorucu oluyoHoş geldin canım. Nasıl geçiyor kiraz toplama
Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar ♥ nasılsınız
Günaydın kızlar ♥ nasılsınız
İyiyim bende canlar sizler nasılsınız hava da çok sıcak insanın canı kıpırdamak istemiyorGünaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
Gerçekten bu ay da bu ne sıcak. Bi temizlik yapıyım dedim yandımİyiyim bende canlar sizler nasılsınız hava da çok sıcak insanın canı kıpırdamak istemiyor
Cümlemizden razı olsun RabbimAmin inşallah canım Allah razı olsun