- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.941
Temizlik yaptım su gibi oldum yoruldum bide eşim gundu uyuduğu için anca busaatte yapabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum canım ama ekmeği normal fırında yaptığın zaman bir fırın kabına sıcak su koy fırının tabanına koy onu ekmeğin yumuşacık olur onun buharıylaPizza ocağında yaptım canım bazlama yapmaya cakistim
TamamdırOnu bilmiyorum canım ama ekmeği normal fırında yaptığın zaman bir fırın kabına sıcak su koy fırının tabanına koy onu ekmeğin yumuşacık olur onun buharıyla
İyiyiz tatlım ben yumurtlamayı değerlendiriyorum. Sen nasılsınNasılsınız kizlarr bir gelişme var mı giremiyorum pek
Pms zamanınsa vücudun ödem toplamıştır. Birde saat kaçta kesiyorsun yemeyi.Ben if diyetine başladım ama bir haftada +700 aldım onunla uğraşıyorum ama hafta içinde 4 gün oruç tuttum sanırım o dengeyi bozdu.Ölümüne diyete girdim şu an.
Yok canım pazartesi salı gibi reglim bitmişti sonra borç oruçlarım vardı onları tuttum o yüzden ifi uygulayamadım çok fazla.11 de kahvaltı yapıyorum 5 6 gibi bırakıyorum yemeyi.hatta her gün 1 1buçuk saat yürüdüm yine de olmadı.Pms zamanınsa vücudun ödem toplamıştır. Birde saat kaçta kesiyorsun yemeyi.
Bir ay sonra tartılmak en güzeli. Bende 12-18 yapıyorumYok canım pazartesi salı gibi reglim bitmişti sonra borç oruçlarım vardı onları tuttum o yüzden ifi uygulayamadım çok fazla.11 de kahvaltı yapıyorum 5 6 gibi bırakıyorum yemeyi.hatta her gün 1 1buçuk saat yürüdüm yine de olmadı.
Kız ayıp ayıpİyiyiz tatlım ben yumurtlamayı değerlendiriyorum. Sen nasılsın
kız sen demedin mi adama yapış diyeKız ayıp ayıp
İyi yapış öncesi sonrasi değil sadece tam yumurtlama günü çok yapış ve sabahları önemliymişkız sen demedin mi adama yapış diye
İyi güldürüyorsun ha beniİyi yapış öncesi sonrasi değil sadece tam yumurtlama günü çok yapış ve sabahları önemliymiş
İyi güldürüyorsun ha beni
[/QUOTE. Ne güzel işte oh mis biz daha abdest almadık bugün daha 4,gun
Neyapiyosun ben maske yaptımBişey kalmamış bitmesine
Günaydın canım.akşam başım ağrıyordu erken yattımKızlar nereyesunuz çok sessiz burası yahu
Günaydın geçmiş olsun canım ayy benimdesabahtandr agriyo başım ilaç Alaçam mecburen gwcmiyoGünaydın canım.akşam başım ağrıyordu erken yattım