- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.821
Ben gerçekten bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim çok zor bir süreçmişAh ah bundan bi 4 sene önce bunlarla uğraşacağım aklıma hiç gelmezdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gerçekten bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim çok zor bir süreçmişAh ah bundan bi 4 sene önce bunlarla uğraşacağım aklıma hiç gelmezdi
Off dünde seni bir ton ümitlendirdik dimiEvet canım hayırlı tabiki vardır bir hikmeti
Ben umitlendirolnekten hoşlanırım olumsuzluk rahatsz edr beni ağrılarını çok iyi tanıyorum ondan ağrım olana kadar kesin hamileyim digodumOff dünde seni bir ton ümitlendirdik dimi
elbet birgün bizimde bebislerimiz olacak yuvamız şenlenecek Allah büyük kızlar inancimızi yeterki kaybetmeyelim dualarda cömert olalımBen umitlendirolnekten hoşlanırım olumsuzluk rahatsz edr beni ağrılarını çok iyi tanıyorum ondan ağrım olana kadar kesin hamileyim digodum
İnşallah canımelbet birgün bizimde bebislerimiz olacak yuvamız şenlenecek Allah büyük kızlar inancimızi yeterki kaybetmeyelim dualarda cömert olalım ♥♥
Evet yeterince vakıt kaybettık zaten ya inşallah ıkna olur eşinCanım inşallah gerek kalmaz olur ama başlaman da iyi olur boşvet vakit kaybetme eşim ikna olsa bende direkt tüp bebek yaptıracağım
İnşAllah canımEvet yeterince vakıt kaybettık zaten ya inşallah ıkna olur eşin
3 saat ve 3 gün arası dürermiş canım (internetten baktım)Kızlar yerleşme kanaması tahmini kaç gün sürer
Canım daha adet sökülmedide şimdi gittiğimde kiraz topluycam ağaçlara çıkacağım kova kaldıracağım tereddütte kaldım normalde benim adetim leke ile başlar ama zaten3 saat ve 3 gün arası dürermiş canım (internetten baktım)
Canım test yap önce riske atma hiç kendini bilgim pek yok yerleşme kanaması hakkında tek bildigim normal adettten daha az olurmuşCanım daha adet sökülmedide şimdi gittiğimde kiraz topluycam ağaçlara çıkacağım kova kaldıracağım tereddütte kaldım normalde benim adetim leke ile başlar ama zaten
Ya şuan öyle canım sadece lavaboya çıktığımda geliyorCanım test yap önce riske atma hiç kendini bilgim pek yok yerleşme kanaması hakkında tek bildigim normal adettten daha az olurmuş
İstersen gitmeden bir test yap canım emin olursun. Ne zaman gidiceksin yarın mıCanım daha adet sökülmedide şimdi gittiğimde kiraz topluycam ağaçlara çıkacağım kova kaldıracağım tereddütte kaldım normalde benim adetim leke ile başlar ama zaten
Yarın gidiyorum tatlım testim yok evde hiçİstersen gitmeden bir test yap canım emin olursun. Ne zaman gidiceksin yarın mı
Yerleşmede sadece peçeteye geliyormuş kuzumYa şuan öyle canım sadece lavaboya çıktığımda geliyor
Dediğim gibi şuan öyle tatlım sildiğim zman geliyor bakalım sabah ola hayrolaYerleşmede sadece peçeteye geliyormuş kuzum
Yarın gitmeden alabilirsen alıp yap canım. Riske atma larkanın da dediği gibiYarın gidiyorum tatlım testim yok evde hiç
Öyle yaparım kuzumYarın gitmeden alabilirsen alıp yap canım. Riske atma larkanın da dediği gibi
Düşünsenize bi de hamile çakıyormuşum ben şok