Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5
Ahsen555 Ahsen555 okudu
adessa01 adessa01 . Okudu
Mucizemm222 Mucizemm222 okudu
Life light Life light okudu
bir mucizee bir mucizee
Humeyrosssssss Humeyrosssssss . Okudu
ogrtmnhnmm ogrtmnhnmm
lettyortiz lettyortiz okudu
Ala ala Ala ala okudu
D Dogakuzeyim
@Uykusuz Uykucu
@Duygurdvn
Seyrannn Seyrannn
Magnifiaque Magnifiaque . Okudu

🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Otomatiğe bağladık canım her gün aynı rutin hemen hemen aynı şeyler evin içinde yapılacak aktivite sınırlı tabi :) Sağlıklı olalım da buna şükür ^^ Bi de hayırlı haber alsaydım daha ne isterim :)
O da olacak inşallah birbirimize ettigimiz dualar kabul olacak 🙏 bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizlikten 🤦

O da olacak inşallah birbirimuettigimiz dualar kabul olacak 🙏 bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizlikten 🤦
En güzelini yapıyorsun insan 5 dk bile otursa hemen telefonu eline alıp bişeyler araştırmak istiyor ne kadar meşguliyet o kadar iyi :) Bi de şeyi düşündüm bu ay olsa mübarek Ramazanda almış olucaz haberi ayy Rabbim inşallahhhh

En güzelini yapıyorsun insan 5 dk bile otursa hemen telefonu eline alıp bişeyler araştırmak istiyor ne kadar meşguliyet o kadar iyi :) Bi de şeyi düşündüm bu ay olsa mübarek Ramazanda almış olucaz haberi ayy Rabbim inşallahhhh
İnşallah canım ramazani bebeğinizle geçiririz ne güzel oy oy bir kere kavussak meleklerimize hayırlısıyla 🤲😍

Evlendikten sonra 1 kere boş gebelik geçirdim doktor tekrarlamaz dedi sonra bebek istemedik ikimizde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bırakalı 6 ay oluyo sanırım doktora gittim bekle daha erken tedavi için dedi sanırım hapa bağlı
Uzun süre kullaninca vücuttan ilacın atılması zaman alıyormuş sanırım canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun demek insallah sağlıklı gebelik geçirirsin 🙏

Bimde çalışıyorum ya hamile kaldığımda anlayana kadar zaman geçerse ağır kaldırıyorum sürekli çok zor çok
Ay canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine vücudunu her ay iyi dinle belirtileri gözden kacirma bebiş her an gelebilir belli mi olur 🤗😍

Kizlar eşinizde morfoloji ve ileri hareketli hareketli sorunu varsa yaptiklarimi yazayim . Rabbim saglicakla hayirlisiyla bebeklerinize kavustursun .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak

öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım

akşam supradyn energy focus 1 tane

gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü

bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Agustos ayinda şükür hamileydim.

X