- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
Burdayııımmmm ben deBurdayım ben canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayııımmmm ben deBurdayım ben canım :)
Ah biiznillah canım benimEvde de kilo vermek baya zor canım insanın hareketi kısıtlı inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Allah razı olsun benim için dua edildiğini bilmek inanılmaz mutlu etti beni allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Nabiyorsunuzz nasıl gidiyor karantina günleriBurdayııımmmm ben de
Otomatiğe bağladık canım her gün aynı rutin hemen hemen aynı şeyler evin içinde yapılacak aktivite sınırlı tabi :) Sağlıklı olalım da buna şükür ^^ Bi de hayırlı haber alsaydım daha ne isterim :)Nabiyorsunuzz nasıl gidiyor karantina günleri
O da olacak inşallah birbirimize ettigimiz dualar kabul olacak bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizliktenOtomatiğe bağladık canım her gün aynı rutin hemen hemen aynı şeyler evin içinde yapılacak aktivite sınırlı tabi :) Sağlıklı olalım da buna şükür ^^ Bi de hayırlı haber alsaydım daha ne isterim :)
Hoş geldin canım aramıza kurlar falan denedin mi peki belki vesile onlardandirMerhaba kızlar bende hamile kalamıyorum maalesef
En güzelini yapıyorsun insan 5 dk bile otursa hemen telefonu eline alıp bişeyler araştırmak istiyor ne kadar meşguliyet o kadar iyi :) Bi de şeyi düşündüm bu ay olsa mübarek Ramazanda almış olucaz haberi ayy Rabbim inşallahhhhO da olacak inşallah birbirimuettigimiz dualar kabul olacak bende bahar temizligindeyim aklım bebeğe bile gitmiyor temizlikten
Hoş geldin canım sorun ne peki :/Merhaba kızlar bende hamile kalamıyorum maalesef
İnşallah canım ramazani bebeğinizle geçiririz ne güzel oy oy bir kere kavussak meleklerimize hayırlısıylaEn güzelini yapıyorsun insan 5 dk bile otursa hemen telefonu eline alıp bişeyler araştırmak istiyor ne kadar meşguliyet o kadar iyi :) Bi de şeyi düşündüm bu ay olsa mübarek Ramazanda almış olucaz haberi ayy Rabbim inşallahhhh
Evlendikten sonra 1 kere boş gebelik geçirdim doktor tekrarlamaz dedi sonra bebek istemedik ikimizde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bırakalı 6 ay oluyo sanırım doktora gittim bekle daha erken tedavi için dedi sanırım hapa bağlıHoş geldin canım sorun ne peki :/
Yok hiç denemedimHoş geldin canım aramıza kurlar falan denedin mi peki belki vesile onlardandir
Uzun süre kullaninca vücuttan ilacın atılması zaman alıyormuş sanırım canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun demek insallah sağlıklı gebelik geçirirsinEvlendikten sonra 1 kere boş gebelik geçirdim doktor tekrarlamaz dedi sonra bebek istemedik ikimizde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bırakalı 6 ay oluyo sanırım doktora gittim bekle daha erken tedavi için dedi sanırım hapa bağlı
Bimde çalışıyorum ya hamile kaldığımda anlayana kadar zaman geçerse ağır kaldırıyorum sürekli çok zor çokUzun süre kullaninca vücuttan ilacın atılması zaman alıyormuş sanırım canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun demek insallah sağlıklı gebelik geçirirsin
Ay canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine vücudunu her ay iyi dinle belirtileri gözden kacirma bebiş her an gelebilir belli mi olurBimde çalışıyorum ya hamile kaldığımda anlayana kadar zaman geçerse ağır kaldırıyorum sürekli çok zor çok
Hepimizin Allah yardımcısı olsun canım herkesin gönlüne göre istediği zaman versinAy canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendine vücudunu her ay iyi dinle belirtileri gözden kacirma bebiş her an gelebilir belli mi olur