Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım amin

Valla moralim yerine geldi bide o kadar sakin söylüyor ki 9 çıktı değerim diye
Ama gecikmiş regliye göre çok düşük bı değer dedi doktor bide çok adet ağrım başladı baya bı agrim var ondan yani sakinligim aslında yapım gereği biraz hipeaktivim merdivenleri sekerek inerim şuan ise ağrım var yoksa yine dans ederdim

Kız ne dansı otur oturduğun yerde

Evet canım öyle oldu sanırım
Valla güzel haber versinde nasıl verirse versin

Bizde hiç sorun yok canım bizde de olur mu acaba
Doktorlar önce yumurta geliştirici veriyor klomen vs. Sonra iğneyle deniyor 6 defa. Olmayınca önce aşılama sonra tüp diyor. Benim liseden bir hocam var çok severim önü geçen konuştuk o bana aşılama deneyin dedi anlattım durumu bende sorun var eşimde yok dedi onun eşi kdin doğum doktorunun yanında çalışıyor tüp denesin dedi. Yanı bilemiyorum belki nasip ordadır ama aşılama genelde erkekten kaynaklı da öneriliyor ama tabii tüp ona göre daha pahalı eğer tüplerinde sorun yoksa eşinin spermleri iyiyse bekle derim. Ha doktor önerirse bir şey diyemem nasibin nerden geleceği belli olmuyor

Anladım canım ben zaten 5 ay klomen kullandım 2 ay femara kullandım olmadı. Tüplerim de falan sorun yok. Yumurtalama sorunum da yok eşimde de sorun yok ama olmadı yani bilmiyorum

Anladım canım ben zaten 5 ay klomen kullandım 2 ay femara kullandım olmadı. Tüplerim de falan sorun yok. Yumurtalama sorunum da yok eşimde de sorun yok ama olmadı yani bilmiyorum
Ee nasip işte. Beklemek istemiyorsan dene belki aşılama da tutar bilemeyiz belki sebebi odur ama ben inanıyorum sen kalacaksın.bak seni tanımıyorum ama adını gordum kalacak diye içimden geçti.olacak INSEALLAH

Ee nasip işte. Beklemek istemiyorsan dene belki aşılama da tutar bilemeyiz belki sebebi odur ama ben inanıyorum sen kalacaksın.bak seni tanımıyorum ama adını gordum kalacak diye içimden geçti.olacak INSEALLAH
Bilmiyorum canım çok kararsızım allahın gücüne gitmesin doğal yolla olmayacakmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…